Co kupić Ryzen 5 5600 czy i5 12400f
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Isharoth · Opublikowano
Obejrzałem jeszcze kilka razy ten trailer nowego Xenoblade i aż morda mi się uśmiecha. Początkowo byłem sceptycznie nastawiony do tego co pokazali, szczególnie twarze postaci wydawały mi się dziwne. chociaż główna bohaterka wygląda fajnie. Ale zwróciłem też uwagę na to że mimo iż jest to gra tylko na Switcha 2, to nie widać jakiegoś dużego upgrade graficznego. A Monolith przecież zawsze wyciskało z konsoli tyle ile się da. Ale teraz mi się bardzo podoba. I muzyka też jest super. Podobno będą kompozytorzy z poprzednich Xenoblade m.in z dwójki. Co myślicie o tym trailerze? -
Przez Michaelred · Opublikowano
Będzie grane. Nawet sobie chyba pierwszą część jeszcze raz przeje -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Bez bicia przyznaję, że ostatni mój RX to był 6600XT RDNA2 i z automatu jakbym chciał podnieść limit to wgrałbym vBIOS z interesującym mnie limitem. Poczytam. No z intelem na pokładzie bym nie szalał. Co do zasilaczy, były jakieś promki na przyzwoite jednostki ~850W w okolicy 300zł nawet czasem poniżej. Opchnąłbyś swój obecny, to byś niewiele dołożył -
Przez Isharoth · Opublikowano
Będzie kusiło kupić wersje pudełkowe wszystkich części na NS2, ale tanio to nie będzie. No i nie mam pewności czy dam radę wszystko jeszcze raz przejść -
Przez Slayer · Opublikowano
Gdyby nowe intele zdeklasowały procki z x3d to wracam do intela mega mnie ciekawi ich odpowiedź na x3d bo coś pracują nad prockiem z dużą ilością cache
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi