składanie komputera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez dan254 · Opublikowano
Ja miałem.3 razy wracałem żeby wszystko pozbierać.Z U2 od razu na U6 wskoczyłem -
Przez freshcie · Opublikowano
Czyli nie ma sensu zmuszać się na siłę do 21:9 - może to i lepiej dla mnie Czyli lepiej nie hamować się, patrzeć w przyszłość i brać 4K zamiast 2K? Zakładam, że w grach single RTX 5070Ti/5080 powinien dać radę z DLSS (o RT czy PT pewnie można zapomnieć?)? Jestem ciekaw jak kwestia fpsow w grach multi… -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Po raz pierwszy w sposób wiarygodny widać, że rassija faktycznie przyklęka przynajmniej na jedno kolano. -
Przez ChudyXp · Opublikowano
No właśnie ten ma 12 lat też coś mi się kojarzy że nawet w polecanych zestawach na różnych stronach i na YT go wszędzie pakowali gdzie się dało bo niby miał być tani dobry i modularny widać nie jest taki super , no właśnie ten co chce mieć na działce tez będzie mało używany tylko w czasie deszczu i wieczorami , najgorzej w zimę może go coś strzelić (wilgoć). Kiepski w sensie jakieś przygody z nim miałeś ?? Nie mam do niego pudełka ani nic tylko zasilacz i kilka kabli do grafiki i do dysków , mówisz za sto kilka zł go wystawić i kupić coś innego tylko co ??
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi