Drugie życie dla starego PeCeta na Mini-ITX - proszę o poradę
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Ale o czym ty piszesz. Jakich dopracowanych produktów ? Zamiast pomyśleć dwa razy kupujac niedorobione gowno to wolisz je kupić i do tego kupić kolejną nieprzetestowana rzecz które ma cię chronić przed tym pierwszym ? WTF W sumie chyba mnie już nic nie zdziwi. Dlatego czekam na kolejne absurdy w tym PCMR świecie. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
@Kadajo Zdziwilbys sie ile ludzi wrzucilo sobie do koszyka 5090 w ogole bedac nieswiadomymi ze taki problem wystepuje i ze Astral to jedyny prawdziwy plug&play w wypadku 5090 -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Ale jakie ma to znaczenie ? Akurat wcześniejszy model z tej serii od MSI cieszy się bardzo dobrą opinią, w sumie nawet Aris docenił że jak na debiut to bardzo dobry zasilacz - chociaż nie jest w topce i w tej cenie można dostać lepszy produkt. Więc kolejne konstrukcje mają szanse być jeszcze lepsze imho. Ja się cieszę widząc nowe rozwiązania, które potencjalnie mogą stanowić jakiś kolokwialnie mówiąc dupochron wobec licznych baboli z jakimi dzisiaj jest wypuszczany sprzęt za wcale nie mniejsze pieniądze. No i też w sumie zawsze mnie bardziej ciągnęło do dopracowanych produktów niż budżetowych masówek ale kto tam co lubi. Narazie nie ma co wyrokować bo wszystko zweryfikują testy. W temacie zasilaczy wybór jest spory, każdy znajdzie coś na swoje potrzeby, kwiestia ceny to temat rzeka który wywoływał tutaj liczne kłótnie, więc pomińmy tymbardziej że nawet jej nie znamy. Dzisiaj wszystko drożeje w zastraszającym tempie bez względu czy piszemy o elektronice, spożywce, usługach, czymkolwiek. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie, nie wszystko z tego jest nieprawdziwe, ale to nie implikuje, że wszystko jest prawdziwe.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi