Jakie audio do PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Żeby jeszcze tylko ekipa Trumpa nie rozwaliła po stronie zachodu 10000x więcej poprzez wstawienie konia trojańskiego na fotel prezia, by miałoby to jeszcze jakieś znaczenie. A tak to nie ma. Poza tym Rosja nie jest rozwalona. Chwilę po powrocie do "business as usual" wrócą do tego czym byli Wenezuela - poczytaj/posłuchaj, choćby na Kremlince. W skrócie: zrobili pokazową akcję i... zostawili w PiS Dudy. Teraz tam zostali ludzie z bliskiego kręgu Maduro. Iran - to samo. Polecam posłuchać ekspertów. Tam są takie podziały i takie problemy z "no ale jak nie brodatych islamistów, to kogo" że optymizm szybko ulatuje. Pamiętasz Afganistan? Chiny załamane wewnętrznie - to jest tak wielki aparat władzy, że wątpię, żeby z tego "załamania" wyszły jakieś rewelacja, ale tutaj to ja muszę poczytać, bo nic nie wiem poza ogólnikami. -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@tomcug @sideband @ju-rek Istnieją jakieś mobasy pod AM5 z zewnetrznym generatorem eCLK ale nie za miliony monet? W ogóle jest jakaś lista takich mobasów? -
Przez huudyy · Opublikowano
to jest wina AA, miałem tak z 2 ma różnymi telefonami (Realme i Samsung) w 3 różnych autach - VW Polo, Renault Captur i Lancia Ypsilon. -
Przez janek25 · Opublikowano
porób screnny z indiany jonsa dlsss fsr,xess mydełko daj na końcu -
Przez SuLac0 · Opublikowano
kilkaset? tylko tyle? to nie skala dla chin, piszmy o "milionach wad"
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi