Geneza zła
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skunRace · Opublikowano
@Pentium D To w sumie Ty i tak lubisz się bawić, więc rozebrać, przy okazji przesmarować kartę i próbować wyprostować ten backplate Tak czy inaczej niech karta służy jak najdłużej, 7800XT za 1100zł to nawet niech sobie będzie krzywa, byle by działała i tak pewnie posiedzisz na niej dłuższy czas. -
Przez PrzemeeK · Opublikowano
Ja go mam i używam, wydaje się całkiem spoko. BTW to co dzieje się w 24misji...... ja na dziś wysiadam z tego pociągu, bo mnie ręce bolą od strzelania a ciśnienie to mam chyba 300/200 -
Przez indexinfio · Opublikowano
U mnie sprawdziła się Clonezilla. Skopiowałem partycje z HDD na SSD. -
Przez Asag · Opublikowano
Nie wiem od czego to zależy ale ja od premiery nie miałem ani jednego crasha. Gra bez wątpienia wymaga mega pracy i myślę że lepiej by było jakby przełożyli premierę o co najmniej 2 miesiące ale ja i tak się świetnie bawię. Mega mnie wciągnęło. Ale duża zasługa też w tym że ja nie grałem w MSFS 2020 więc mi się nie "przejadło" latanie i taki powrót po latach jest mega przyjemny. A ten screen z tym typem od spodu widziałem już wielokrotnie w różnych sceneriach. Malowanie samolotu to samo i typ chyba też więc nie wiem czy to był jeden lot i wszyscy kopiuj/wklej czy to aż tak nagminne jest.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi