Czy obudowa z zabudowanym frontem to piekarnik?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gonzo3211 · Opublikowano
Mam 3 miechy z zestawu więc dla mnie świat i ludzie . Tylko muszę odnaleźć, bo pierw szukałem zdrapki jak kiedyś, potem doczytałem że to już na konsoli. I podczas konfigurowania pytało się czy już aktywować czy użyć później i wziąłem na później. Będę szukał po ustawieniach za tydzień . 3 miechy i akurat do premiery switcha 2 pi razy oko jakoś zleci . Pierwsze wpadnie black ops i indiana i gearsy, potem zobaczę. Do tego nakupowałem cyfrówek za 2 stówy i wystarczy mi to po wsze czasy -
Przez Tooth · Opublikowano
Ludziom po prostu się nie chce latać w tą i z powrotem uważają że to bez sensu 😂 Lepiej moda sobie wgrać na 500 kg 🤣 Durne i bezsensowne. Poziom najwyższy jest dla mnie odpowiedni trzeba się troszkę namęczyć Tak samo w stalker anomaly bądź gamma. Tam jak nie ogarniesz co gdzie leżysz 😂 -
Przez Toni · Opublikowano
To w takim razie napisz czym się charakteryzuje katolicyzm dojrzały? Na jakim poziomie jest katolicyzm papieża Franciszka - czemu i co się na to składa? -
Przez sirlukas · Opublikowano
To mogę chłodzenie zmniejszyć na 240mm? Na Amazonie niestety wysyłka dopiero w styczniu tej karty. PS. Zrobiłem update koszyka, bo chyba mi się źle kliknęło.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi