-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bofff · Opublikowano
te flat rezerwuary ciekawe. i dobrze, konkurencja przyda się Watercool'owi, a te chłodnice Alphacool fajne są. ciekawe jaki pricing -
Przez Kyle · Opublikowano
Według specyfikacji CPU będzie boostował do 5,3GHz, pod warunkiem, że zmieści się w limicie mocy (krótkotrwały 181W) i limicie temperaturowym (100 stopni C) Pytanie, czy chcesz ustawiać procesor zgodnie ze specyfikacją, czy tuningować go na swoją rękę. -
Przez Rafe · Opublikowano
Przeczytam sobie co tam było pisane, racja. W weekend będę miał czas. To fakt, miałem kupować Intela 14700k, żeby uniknąć kosztów pod ddr4 które mam. Ale miałem odpowiedzi że bez sensu się tak cofać w czasie z pamięciami a rym bardziej że 1700 to już podstawka martwa i w ogóle... 1851 (dobrze piszę? ) nie chciałem bo wybór procesorów to żart a wydajnościowo niewiele lepiej jak w 1700... Według benchmarków puget bench 9900x wypada nieznacznie słabiej a miejscami lepiej od 14700k, adobe usprawnia soft i te różnice się zacierają a nawet jest poprawa na korzyść amd. I na am5 pewnie jeszcze będzie z jedną generacja procesorów więc jest bardziej przyszłościowe. Rozumiem że skoro zadałeś pytanie to masz wiedzę o after effects? Może mi coś podpowiesz? Komp dla żony, ona robi grafikę i animacje a ja jej dobieram. Niestety jestem w plecy od Z97 bo to moja aktualna platforma, niekatywna zresztą od miesięcy po awarii zasilacza i z powodu braku czasu -
Przez Guli · Opublikowano
No rozumiem, ale wg. "specyfikacji" Maksymalna Moc Turbo (MTP) 181 W --- 5,3ghz i niektórzy chyba tyle mają Może po prostu occt to blokuje? w grze pokaze wiecej mhz? No różnica między 4600, a 5300 akurat w tej grze będzie mieć znaczenie na pewno p.s @Kyle to aktualny temat? czy po prostu wystarczy bios zaktualizować?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi