Hmmm więc kto jest winny tego stanu rzeczy?? Można tu przeczytać, że Europa finansowo/sprzętowo tak naprawdę nie odczuła, że w Ukrainie jest jakaś wojna o USA już nie wspominając. W takim układzie skoro jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle?? Jeżeli jedyne co przeszkodziło wygrać wojnę Ukraińcom już rok temu jest brak sprzętu to dlaczego dopuściliśmy do tej sytuacji...
Ci którzy próbują na PC ściągać z GP i im pobrało tylko kilka MB, sprawdźcie ręcznie czy możecie sciągnąć resztę 115 gb, u mnie nie da rady bo pokazuje się błąd, który nie ma pokrycia w rzeczywistości
Witam pisze tutaj ponieważ nie wiem ktory dział bedzie odpowiedni. Dostałem informacje od administratora sieci wi fi ze mój telefon (samsung a52 rozsyła linki do różnych stron, obciaza siec jest ryzyko zawirusowania i musi zblokowac dostep do sieci. Przeskanowalem telefon 3 antywirusami wlaczylem zabezpieczenie sieci nie znalazlo żadnego wirusa. Odblokował mój telefon ale po ponownym polaczeniu jest nadal ten sam problem. Co zrobić by to naprawići w czy może być problem. Do sieci podpiete jest 9 urządzeń i tylko mój telefon robi takie akcje
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź