Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Smoku123 · Opublikowano
Miałem podobny przypadek - wczoraj zainstalowałem sobie najnowszą aplikację Nvidii + sterowniki. Wszystko działało OK w czasie grania. OSD wyświetlał odczytywane na bieżąco parametry pracy karty graficznej (fps, % obciążenie procesora graficznego) oraz CPU (% obciążenia). Wyświetlanie danych na OSD można było wyłączyć/włączyć po wyjściu z gry. Kilka minut po zakończeniu grania komputer zawiesił się (uruchomiony był tylko system i ta aplikacja od Nvidii). Pierwsza myśl to taka że przyczyną problemów jest undervolting (-25) więc zrezygnowałem z niego. Po zmianach w biosie zrestartowałem system i ... znowu zwiecha. Dopiero po odinstalowaniu aplikacji od Nvidii (ale nowy driver 366 pozostał) problemy ustały.... i undervolting nie przeszkadza -
Przez Umpero · Opublikowano
Wyjaśniał to obszernie na swoim profilu na fb. -
Przez voltq · Opublikowano
A kto tam jest czysty , złodziej na złodzieju -
Przez trepek · Opublikowano
Mhm, myślałem że Kulczyka to fragment A4 wybudowany przez StalExport. BTW. Wracając do pralki i Nawrockiego to niemożliwym jest wzięcie 60kg tak na bok ciała bo był by to układ statycznie niepoprawny. Nie twierdzę, że facet nie ma na tyle siły aby samemu dźwignąć pralkę tylko fizyka tak nie działa, że da się mieć z boku tak duża, niezbilansowaną wagę i nie wykonać obrotu ;-) Stąd jak się coś dźwiga to bierze się to na plecy, na brzuch albo... na głowę ;-)
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź