Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Taka jest różnica, że Gsync sam w sobie marginalnie podnosi input lag, a Vsync z FG to już masz lag w setkach ms. FG bez żadnej synchronizacja to tearing, brak płynności + większy input lag nawet pomimo dużo większej liczby klatek nie odczujesz żadnej poprawy płynności. -
Przez GS01 · Opublikowano
U mnie po nowym patchu shadery ładują się ciągle. Nie trwa to zbyt długo. Gorszym problemem jest, że po 1-1,5 godz. grania fps leci do 5-10. Czytałem o tym problemie, niby pomaga ustawienie V-Sync w panelu Nvidii na "Fast", ale mi nie pomogło. A poza tym zero crashów, TAA 100% + FG, 80-120 fps, epicko-wysokie detale. -
Przez Adikon · Opublikowano
To akurat były stare nastawy. Po instalacji nowej windy nic nie ruszałem. Kompletnie nic. Później tylko ustawiłem wentylatory😉. Jeśli ktoś poświęca mi swój czas to nie olewam. @wallec zaraz podeślę zentimings. -
Przez Doamdor · Opublikowano
Widzę, że licytacja cenowa między forumowiczami za RTX 5xxx trwa. Biorę po 500zł z konta każdej drużyny i słucham państwa. Kto da va banque na RTX 5090? -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Oby w 5090 były jednak 2 wtyczki, no ni uj mi nie podchodzi lecieć 600W na tej jednej małej śmiesznej miniaturce...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź