Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Wystarczy trzy paski poluzować i wymagania od strony CPU wyraźnie spadają. Mam swoją miejscówkę to potrafi łyknąć 20wątków w KCD 1. -
Przez LeBomB · Opublikowano
A ile razy mam jeszcze napisać, że chodzi mi o przypadki medyczne, a nie zaniedbaniowe? Temat znam dość dobrze, programów profilaktycznych dla ludzi otyłych w zasadzie nie ma. Jak nie wyszarpiesz od lekarza rodzinnego skierowań do specjalistów i na badania, to jedyne co usłyszysz to jedz zdrowo, mniej i więcej się ruszaj, a żeby chociaż sprawdzić hormony, stan tarczycy czy wątroby to wielki problem, bo jakim prawem śmiesz mówić lekarzowi co masz zbadać. Już trafienie na ścieżkę związaną z diagnostyką pod kątem zaburzeń metabolicznych to cudu trzeba, albo stan musi być na prawdę zły. Zostaje prywatna diagnostyka, bo tak to będą leczyć objawowo na choroby będące częściej konsekwencją niż przyczyną. No chyba że masz szczęście i trafisz na ogarniętego lekarza. -
Przez Send1N · Opublikowano
Istnieją takie usterki matrycy z połączeniami że dopiero po rozgrzaniu jest wstanie dać normalny obraz (przerabiałem to parę lat temu) lub winne mogą być też kondensatory, ten monitor korzysta z zewnętrznego zasilacza, sprawdzałeś inny? -
Przez Spychcio · Opublikowano
Oo dzięki za przypomnienie, nowy Tomb Rider też powstaje na UE5 tak jak Wiesiek 4 czy Gears of War: E-Day. Ewidentnie potrzeba nam nowych, potężnych GPU, patrząc na wymagania tego silnika -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@lukadd Oby, zobaczymy. Mogliby wypuścić 9500FX3D za 800zł, to byłby hicior
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź