Fotel
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
Nie doczytują się na oczach zresztą w Resident Evil 4 Remake też tak nie było. Tutaj można spożytkować "nadmiar" pamięci VRAM do tego żeby wszystkie textury były przechowywane w pamięci. Gra jest i tak zoptymalizowana pod strumieniowanie ich "w locie" 😉 -
Przez galakty · Opublikowano
Jak ktoś oczekuje mnóstwa ulubionych aut to Forza albo NFS. Przecież w AC nigdy o to nie chodziło i chodzić nie będzie, licencje by ich zjadły to raz, dwa za małe studio żeby tyle aut odwzorować. -
Przez maras2574 · Opublikowano
Jedni lubią kierownicę (wyścigi), inni wolant (latanie), proste Są wyścigi jak Forza Horizon (arcade), gdzie pad jest idealny, i są wyścigi jak Assetto Corsa, F1, iRacing...., ogólnie symulacje, gdzie bez kierownicy nie ma sensu podchodzić. Jest też latanie bardziej i mniej poważne. Bo przecież do misji np. w GTAV gdzie trzeba trochę polatać, nie będziesz używał wolantu Ja mam bazę kiery przykręconą na stałe do biurka i mi nie przeszkadza Jak miałem kiedyś G25,G27 to tak, jednak kierownica przeszkadzała Po zmianie na Thrustmastera jest ok, bo odpinam kierownicę i elo Co do FM, miał ktoś problemy z aktualizacją w GamePass ? U mnie we wtorek zaczęło pobierać, ale stanęło na 33% i koniec Wczoraj sprawdzałem i to samo. W Store jest napisane na czerwono, że błąd jest po ich stronie, a APP tylko czerwony pasek
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi