Głośniki 2.0
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SM_M4E5TRO · Opublikowano
Ja mam gdzieś na strychu chyba jeszcze ATI Mach64. Używałem tego jako karty tymczasowo zastępczej jak mi HD4870 sie popsuł i poszedł na gware -
Przez Adikon · Opublikowano
@boban666 jeszcze raz sobie na spokojnie obejrzałem te filmiki co wrzuciłeś w swoim poście. Jeśli tak samo ścina Ci w grach to współczuję. U mnie przez większość czasu jest płynnie i co jakiś czas choć nie zawsze się zatnie. To ACC to tam co chwilę u Ciebie widać ściny. Zresztą w tym symulatorze pociągów to samo ;/ -
Przez kanon7 · Opublikowano
https://www.ppe.pl/news/360150/intergalactic-the-heretic-prophet-mocno-krytykowany-przytlaczajaca-ilosc-dislajkow-przewyzsza-concorda.html Intergalactic: The Heretic Prophet mocno krytykowany! Przytłaczająca ilość dislajków przewyższa Concorda -
Przez Reddzik · Opublikowano
Miałem RX 570 8GB i dałem kuzynowi, do dziś działa, ale to był 2019 i wtedy była premiera Adrenalin 2019, ale nie testowałem za długo, bo jak piszę karty się pozbyłem na rzecz gtx 1660ti, jedyny problem jaki pamiętam to reset Wattmana- tak się wtedy nazywała funkcja do robienia OC/UV w sterowniku AMD, i chyba pomogło odhaczenie "fast boota" w Windowsie, ale nie mam pewności, wiem, że musiałem często go ustawiać wczytując profil. Jak działa karta u kuzyna na nowych sterownikach i Win10?, nie wiem bo nie rozmawiałem z nim o tym. Jeszcze jeden problem miałem z Assassinem Creed 3 RX 570 8GB miał problem z fps w tej grze, 1080p, 1440p taki sam fps, ok 40fps, tak jakby i5 3570k go blokował w tej grze, dopiero Ryzen 3600 dał normalny fps, i RX "odżył". Ogólnie byłem zadowolony z grafy a przeskoczyłem z gtx 780Ti, to była kolosalna różnica, bo RX był szybszy w nowy i nawet w starszych grach, do tego przy zakupie gratis gierka i voucher na 3 miechy GP. -
Przez Elvis79 · Opublikowano
Jak wyjdzie 2ka biorę na premierę, swojego v2 pogonię, ale nie od razu (pewnie przed oficjalną/na premierę będzie wysyp v2,oledów 1ki w cenach kosmicznie niskich).
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi