Customowe panele boczne do obudowy - szum powietrza.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mar_s · Opublikowano
Tylko nie Pipek bo wszędzie siebie na pierwszym miejscu wpisze -
Przez ryba · Opublikowano
To nie jest porada inwestycyjna, tylko prywatna opinia Krotko terminowo lokaty - ale to maly zysk, przy niskiej inflacji jedynie uchronisz gotowke przed strata mocy nabywczej. Przy obecnej inflacji, tylko zminimalizujesz starty. Zloto - bardzo dlugoterminowo moze dac zarobic jak wbijesz sie w lokalny dolek (dolar obecnie troche powyzej 4zl, takze o to ciezej), w ostatnie 4 lata, to jakos dalo 50%. Gielda i krypto to jazda bez trzymanki dla ludzi o stalowych nerwach i ryzyko ogromne - nie jednemu znajomemu urwalo raczki na ostatniej bance. Takze nie polecam jak nie masz o tym zielonego pojecia. -
Przez Killer85 · Opublikowano
Witajcie/cześć/siema Pierwszy temat na nowym forum Mamy z żoną ( ) trochę wolnych środków z 40-50k Warto założyć jakąś lokatę aby coś zarobić lub coś innego? Nie miałem nigdy do czynienia z takimi tematami ale poczytałem o tych lokatach i widziałem kalkulator do obliczania zysków z lokaty z uwzględnieniem podatku -
Przez grabuss · Opublikowano
Dzień Dobry! Córka dosłownie tydzień pograła i to nie jakoś wybitnie znacząco godzinowo na pc który był składany na początku grudnia, jegomość który to składał będzie dostępny ale dopiero po nowym roku a że mamy okresie świąteczny-noworoczny nigdzie nie potrafię znaleźć na szybko jakiegoś informatyka, więc pytam się was oco może tu chodzić a mianowice: Podczas grania w Fifę mówiła że wyskoczyło jej jakieś okienko o antywirusie zamkneła okienko komputer się zawiesił wyłączyła go na obudowie i od tamtej pory po ponownym załączeniu pc komp startuje a na monitorze no signal, więc wymieniałem kable display port nic , później przełączyłem na hdmi nic podłączyłem do tv na hdmi też nic 😑, kompletnie niewiem co się mogło stać. Poniżej zdjęcia(specyfikacja )i filmik (link do YT )z uruchomieniem pc, żadnych dźwięków czy też mrugająccyh diod na płycie głównej nie widzę... córka jeszcze mówiła że dziwne że klawiatura nieswieci się podczas odpalania pc... Zauważyłem że górna krawędź kabla HDMI czy też display port wadzi o kawałek blachy z obudowy, tylko że słychać charakterystyczny klik no i pc jednak działał przez te kilka ostatnich dni. https://youtu.be/uMtl9KfU9mg?feature=shared -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Od ostatniego wpisu skończyłem Yellowstone S5B (generalnie rozczarowujące doświadczenie - szczególnie pierwsze 4 odcinki). Obejrzałem również do końca "Ukryty poziom" (odcinki 9-15) i całkiem to znośne chociaż po oglądnięciu całości muszę stwierdzić, że z grami nie jestem już na bieżąco. Jestem również po 2 odcinkach Dune Prophecy (może do świąt obejrzę całość).
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi