Wymiana karty graficznej z RX590 na ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dratwa · Opublikowano
Czasy gimnazjum jak to było w sklepach. Ah, piękne beztroskie czasy, zestaw na dwór: 3bit i Cherry Coke. To już nie wruci -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@PiPoLiNiO @Zachy macie WiFi na X870E Hero pod W10 ?? Uj mnie strzeli zaraz. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
No niestety, masa absurdów, trochę wygląda to jakby to było jakieś SP MMO gdzie fabuła jest tylko dodatkiem do całej reszty. Kompletnie tego nie rozumiem, to moja pierwsza gra od Ubi i już wiem, że ostatnia, levelowanie na określony poziom by móc odblokować dalej fabułę główną poprzez pierdyliard totalnie syfiastych questów pobocznych jest po prostu strasznie, ale to strasznie głupie. -
Przez King Arthas · Opublikowano
Dla mnie bomba. Bardzo mi się podoba. Typowa słowiańska uroda Na bank zagram, ale po łatkach i spatchowaniu gry. -
Przez bleidd · Opublikowano
Szukałem jakiegoś ciekawego serialu do oglądania wieczorami. Może być jakiś stary dobry procedural. Raczej coś co już zdążyło wyjść w całości, nie lubię czekać 3 lata na nowy sezon. Tematyka: dramat, kryminał, obyczajowy. Odpada: fantasy scifi, super bohaterowie. Coś w tych klimatach co już widziałem Białe kołnierzyki / White collars Mentalista / The Mentalist Impersonalni / Person of Interest Kości / Bones W garniturach / Suits Homeland Most nad Sundem Lucyfer Sherlock Ktoś może podrzuci jakieś propozycje?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi