Steel Nomad (3DMark) - forumkowy ranking użytkowników
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kartofel · Opublikowano
Taaa, Wiedźmin jeszcze na 2.1. Trochę śmiech przez łzy. Tak się dzieje kiedy GPU monopolista zaczyna maczać palce poza swoim podwórkiem. Dlatego trzeba trzymać kciuki za AMD i intel'a aby narobili silnej konkurencji. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
A to takie buty, kolega widze dobrze sie bawi - "Zeby zycie mialo smaczek, raz dziewczyna raz chlopaczek". -
Przez larry.bigl · Opublikowano
No tak, tylko że te mieszkania robiliśmy dla siebie, swoimi siłami wszystko. Domy podobnie. Ja jestem na etapie gdzie moje dzieci mają niecałe 3 i niecały rok. Oznacza to że najbliższe 18 lat i tak z nami mieszkają. Jeśli przez te 18 lat mam cieszyć się swoim domem a potem wrócić do bloku - why not? Ja nie jestem typem człowieka który dzień w dzień robi w ogródku. Moja żona o tym wie i zna moje granicę tolerancji. W tym roku musiałem tyle czasu poświęcić żeby się wprowadzić. Czy chcesz czy nie no czy to dom czy mieszkanie trzeba wykończyć. Dom ma 155m kw, nie jest to willa z basen a i ogród nie jest ogromny bo raptem 400m. Zakładam też, że jednak to jest nowy dom i zaraz elewacji czy dachu robić nie będę, mam nadzieję, że minie chociaż te 5 lat przed poważnymi usterkami. Bardziej mnie martwi fakt, że dzieci są na etapie testowa ja wytrzymałości wszystkiego i tak już sporo rzeczy trzeba poprawić bo pobrudziły, stuknely itd. A wspólna praca nad domem też zbliża. Widzę frajdę jaka młoda ma przynosząc jakieś drobne narzędzia. Ile rozmów wpada na które często wydawało się że nie ma czasu. Fajny był etap robienia płotu latem. My robimy a dzieciaki kilka metrów dalej świetnie bawią się w basenie, nasze i kuzynki). -
Przez MiroMK · Opublikowano
Niestety to już jest choroba jeśli ktoś wsiada po pijaku. Dla mnie jedynie żeby mogło tak się zdarzyć to ratowanie drugiego człowieka ale nie przy 2 promilach z drugiej strony...Piłeś, nie jedź!
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi