Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzięki za niezwykle cenną opinie. Już na czacie głównym tydzień temu  napisałeś że test nie ma sensu bo stawia na kartę, a ja Ci odpisałem, że nie musisz brać udziału. Taki słaby wynik masz, że mimo wszystko musiałeś tu teraz wejść w wigilię i ponownie marnować swój czas na posta który nic nie wnosi? :)

Edytowane przez PiPoLiNiO
Opublikowano

Naucz się w końcu, że jak komuś się nie chce z Tobą dyskutować, to nie dlatego że masz rację. 

Wszystko od tygodnia się dobrze bawią, Ty zajęczałeś tydzień temu i dziś znowu jęczysz. Benchmark jest jaki jest i każdy to akceptuje biorąc udział. Po co tu włazisz i smęcisz. Nikogo raczej nie obchodzą Twoje przemyślenia nie związane z wątkiem. 

Widziałeś nazwę tematu? Widziałeś tam gdzieś "dyskusja o benchmarku, jego sensie oraz istocie działania, a także wpływie poszczególnych podzespołów na wynik"? Nie, bo to temat z wynikami i opcjonalnie pomysłami jak go polepszyć. 

Masz artefakty to masz. Zaliczy wynik to go wpisze. Każdy ma tak samo. Chcesz mieć max wynik to lecisz na granicy stabilności i wysypania. Chcesz to lecisz ram pod korek i masz artefakty. Życie. 

Zastanawia mnie jedynie skąd Twoje zdziwienie. W każdym benchmark jaki istnieje, przekręcenie ram da artefakty, bo tak to działa, a przekręcony rdzeń wywala test :)

Wesołych Świąt :)

Opublikowano

Wejdźcie sobie na HWBOTa i zobaczcie jakie wyniki Wasze karty były w stanie wykręcić. 
Benchmarki to zawsze jest limit stabilności i OC tylko żeby przeszło bencha, dochodzą jeszcze lucky runy a na dodatek jeden run moze nie przejść, wywalisz kompa na balkon i już przejdzie :)

Valid w benchmarku na zasadach HWBOTa mówi że wynik jest poprawny - chyba że można w danym benchmarku zmienić Level Of Details albo wyłączyć tesselacje ale wtedy nie będzie zielonego ptaszka tylko będzie napisane co zostało zmienione na stronie wyniku tak jak tutaj: https://www.3dmark.com/3dm/122632709
Na ustawieniach do benchmarka nie pogracie. Po prostu się bawcie samym OC i dorzucajcie wyniki :D 

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, Maxforces napisał(a):

Rodzynek na tym forum Titan XP jedi order

3d.jpg

Tutaj to jest namieszane sporo widzę. Czas się nie zgadza +4 inne, pewnie LOD, Tasselacja i coś jeszcze
not aprroved

Opublikowano
Godzinę temu, Adam33k napisał(a):

Tutaj to jest namieszane sporo widzę. Czas się nie zgadza +4 inne, pewnie LOD, Tasselacja i coś jeszcze
not aprroved

Nic nie jest namieszane tylko sysinfo muszę zrobic update 

6 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Nie no, tego to nie zaliczę. Przecież tu nic nie ma :)

33.jpg

Opublikowano

Panowie, przypominam. To nie jest ranking kart, tylko ranking użytkowników. Więc dodaje najwyższy wynik. Nie wysyłajcie mi X kompów które macie, bo szkoda Waszego czasu. I to nie podlega żadnej dyskusji ani negocjacji

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Panowie, przypominam. To nie jest ranking kart, tylko ranking użytkowników. Więc dodaje najwyższy wynik. Nie wysyłajcie mi X kompów które macie, bo szkoda Waszego czasu. I to nie podlega żadnej dyskusji ani negocjacji

Za cytuję Ciebie z pierwszego postu

”Zapraszam chętnych do sprawdzenia swojego sprzętu w benchmark na miarę 2024 roku ”

To w końcu jak jest? Jak ma się parę kompow 

https://www.3dmark.com/3dm/122814771?

Sysinfo uaktualnione

3d.jpg

Edytowane przez Maxforces