Problem z RX 5700 XT 8 GB, Clock Speed, Voltage (V)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Czyli 15 stopni mniej, warto było wymienić, termopadów nie ruszaj jeżeli są całe (nie rozerwane) bo to nie ma sensu na tego typu kartach, jak chcesz jeszcze poprawić wynik to zamiast zwykłej pasty połóż ptm7950 lub gelid heatphaseultra https://allegro.pl/oferta/thermopad-pasta-na-cpu-gelid-heatphase-ultra-intel-ph-gc-02-i-15220864003 taki kawałek starczy ci na rdzeń i jeszcze sporo zostanie. W grach i tak będzie jeszcze mniej niż te max 81c po furmarku -
Przez crush · Opublikowano
A jak rozpędzano protestujących przeciwko Luli? Jak na Białorusi i u ruskich. Czy czasem demokracja nie polega na tym, że możesz wybrać nawet buca? Takie statystyki, że za PiSu poziom ubustwa nie spadł. Pierwsze kilka wyników w Google. Do tego dochodzi problem z tym, że te dane często w niezbyt skuteczny sposób uwzględniają inflację i realną moc nabywczą. A chyba nie muszę przypominać jak wyglądała inflacja za PiSdzielców? -
Przez Send1N · Opublikowano
Ogólnie to jest typ śruby "radełkowana" ale żeby wyszukało idealnie te które wysłałeś też nie wiem co wpisać, mam kilka takich w domu jak na zdjęciu -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Aaa. To tego nie doczytałem. Niemniej, to jest nadal wypadkowa wypadkowej = czyli dalej nie wiemy nic = dalsze "kulowanie", dopóki nie znamy ceny 5080. Jeżeli 5080 wycenią na 5K, to 5090 będzie "tania". Jak 5080 wycenią na 7K pln, to... dziękuję i pozdrawiamy ozięble.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi