Godlike 178 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) Tak jak w temacie czy jest jakiś sposób który pozwoli oglądać treści na YT czy ze streamignu na pełnym ekranie 21:9 rozdzielczość 1440p? Wiem, że do przeglądarek jest wtyczka pod YT ale ona tak naprawdę robi tak jakby zoom treści przez co dół i górę obrazu mamy uciętą, także szukam jakiegoś innego rozwiązania, ktoś coś? To samo jeśli chodzi o streaming, bo wszędzie po bokach czarne pasy, jedynie w VLC udało mi się je zniwelować po wlaczeniu odpowiedniej opcji. Edytowane 16 godzin temu przez Godlike
kamilos69 57 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Nie ma idealnej wtyczki do YT bo samo YT jest pod tym względem upośledzone i nic z tym nie zrobisz. Z czasem się po prostu przyzwyczaisz do czarnych pasków.
Godlike 178 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu No a treści ze streamingow? Bo np odpalając jakieś treści na Plex, obraz mam na pełny ekran.
kamilos69 57 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Nie używam streamingu na formacie 21:9 ale podejrzewam że będzie to samo co na YT czyli kupa. Pewnie dużo zależy co oglądasz i jakie treści są zamieszczane na danej platformie. Tutaj się musi wypowiedzieć ktokolwiek bardziej kompetentny bo ja nie w temacie jestem Edytowane 4 godziny temu przez kamilos69
Rekomendowane odpowiedzi