Ryzen 5 5600x, 64gb ddr4 3600, b450 gaming plus max, fortis 3
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kanzu · Opublikowano
Nie używasz pełnego ekranu do przeglądania screenów w normalnej jakości? Zdjęcia wrzucone bezpośrednio na forum są kompresowane i źle wyglądają na miniaturach. Przeglądając w takiej formie najlepiej dodawać przez hosting, ale kiedyś pewnie wyparują razem z linkami. Nie można ich też wtedy na całym ekranie ciągiem oglądać tylko trzeba każde oddzielnie otwierać Mogę wam robić przerwy, ale nie chce spamować jedną grą i wrzucam kilkadziesiąt zdjęć w jeden post a wtedy strona się wydłuża. Atomic Heart DLC -
Przez Kyle · Opublikowano
... a to ja się domyślam. Tylko to nie jest "bez utraty gwarancji" tylko raczej "zapewne się nie połapio jak proc padnie, lub machną ręką i przyjmą na gw." - po prostu taki szwindelek. Jak to z kim ... z właścicielami procków konsumenckich. Wszystkich w multi-core odstawisz zapewne A kto wie, może komuś najedziesz na ambicję i podejmie rękawiczkę kupując odpowiedniego Xeosia lub tego drugiego. -
Przez hubio · Opublikowano
To jest właśnie tego czego najbardziej nienawidzę u tych ruskich k. ! Hitler się z tymi k. dogadał ale jak to w klasycznym filmie o złodziejach stwierdził, że jednak chce zabrać wszystko więc chciał zaj...ć kolegę, a ten dzisiaj pier...i farmazony, że ocalił świat. Ty k. jeb.... putlerze - zniewoliliście na 45 lat pół Europy! W wyniku waszej okupacji zamordowaliście tysiące przyzwoitych ludzie w Polsce i krajach Europy Wsch. Zabraliście nam 45 lat wolność i zahamowaliście tak bardzo gospodarkę, że po waszej okupacji nie mieliśmy NIC ! Nie oddaliście nam za to w przeciwieństwie do Niemiec ANI 1 ZŁ !!! Je...ni bohaterowie gwałcący Polki podczas "wyzwolenia" !!! A 17.09.1939 r. to już k. jeb...e zapomnieliście??? -
Przez Karister · Opublikowano
No, te ich suby przypominają designem trochę moją przepompownię ścieków.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi