Ocena zestawu komputerowego do 5k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez crush · Opublikowano
Tak. Te niebinarne wymysły to cecha nabyta jak wiara. Cieszę się, że się zgadzamy. 🤗 -
Przez Yahoo86 · Opublikowano
Ze zmęczenia nie zwróciłem nawet uwagi na to co czytam - mój błąd. Nie zgodzę się z Tobą, owszem w przypadku DACa za 100-10000$ z dobrą implementacją nie usłyszymy różnic pomiędzy nimi (pod jednym warunkiem), ale mówimy tutaj o ALCxxx z dość często słabą/kiepską implementacją (trzaski, szumu, przebicia z sieci czy podczas obciążenia GPU, brak mocy to nie mit tylko fakt - winić należy producentów MOBO którzy oszczędzają i częściowo nas samych za brak przewodu ochronnego). Tym warunkiem jest układ od jednego producenta, mając zdrowy/wyuczony słuch, przyzwoite słuchawki (nie gejmingowy badziew czy kinowe 7.1) i znamy sprzęt, będziemy w stanie lepiej lub gorzej określić czy jest to AKM/ESS/Burr-Brown/Wolfson (różnice są marginalne, ale można je usłyszeć). Ile mocy na wyjściu ma ten konkretny Mac nie wiem, ale patrząc na ich bardzo tanie i popularne dongle na USB-C, mające 31mW @ 33ohm (wersja US), przypuszczam że mocy ma podobnie lub więcej. Dlatego absolutnie się nie zgadzam z Twoim twierdzeniem (zmierz sztucznie obciążone wyjście w swoim japku to wtedy możemy porozmawiać, wystarczy miernik trueRMS (prawdziwe) i podstawy elektroniki, nie napiszę czego użyć i jak zmierzyć - w razie spalenia układu będą potem pretensje że to z mojej winy)(pomiarów niestety nigdzie nie znalazłem). -
Przez Vulc · Opublikowano
Zastanawiałem się długo na handheldem, wzrok zwrócony w pierwszej kolejności na Switcha 2, ale tam gier za bardzo jeszcze nie ma, więc pomysł odrzucony. Próbowałem z Portalem, który oczywiście typowym handheldem nie jest, ale nie polubiliśmy się. No to co, biblioteka Steam całkiem pokaźna, może Steam Deck albo Rog lub Legion. Padło na Legiona, bo się trafił w przystępnej cenie. Handheld z niego jak z koziej dupy trąbka. Ciężki, średnio wygodny, choć to częściowo rozwiązałem drukując sobie gripy. Bateria słaba, ale wiedziałem o tym i planowałem go głównie do użytku domowego. Na tej płaszczyźnie sprawdza się całkiem przyzwoicie, dokupiłem stację dokującą i po podłączeniu do TV można ograć trochę indyków, bez potrzeby streamowania z kompa w innym pokoju. Kultura pracy o dziwo przyzwoita, a ekran zauważalnie większy niż w Decku też się przydaje. Na razie jestem względnie zadowolony. -
Przez ryba · Opublikowano
Stary a glupi Na jego miejsce juz sa nowe uniwersa, lacznie w wersji szonowej. Ekstradycja jest potrzebna z Krakowa do prokuratury?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi