Upgrade kompa z 2022
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pavel87 · Opublikowano
@VulcRozszerzona wersja Włacy Pierścieni, nmie znajdzie się tam miejsce dla zbłąkanego wędrowca? Ja dwa lata sobie zrobiłem święta i sylwester z wersjami rozszerzonymi Hobbita i Władcy, to był wspaniały czas Jest to jakaś myśl, ale akurat z mężem żony koleżanki dogadujemy się dosyć dobrze, poza grami mamy wiele podobnych zainteresowań także da się jakoś radę -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Jedno mogę wrzucić, bo połowa zjedzona Troche za mocno wyrosła, bo wziąłem za mała formę Focaccia na mące i drożdżach caputo, oliwa monini (skończyły mi się przywiezione z Włoch), oliwki hiszpańskie, sól maldon. Wyszło mega dobre -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
tasklist taskkill /F /IM /cos jeszcze /f to FORCE /IM to podaje nazwe procesu /cosjeszcze - tutaj znajdz za pomoca taskkill /? jak sie robilo by zabijajac proces zabijało rowniez procesy-dzieci ja mam dodane cos takiego do paska windowsowego dodaje sioe to przez ustawienia windows -
Przez Pavel87 · Opublikowano
Było brać Suprimka 5090 jak był po 11k a teraz kilka lat będę musiał chuchać i dmuchać na swojego 4090 zanim się to wszystko ustabilizuje Albo przejdę na granie w indyki żeby mocno nie obciążać karty
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi