Gigabyte RTX 4070 TI SUPER prędkości wentylatorów
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Adikon · Opublikowano
Poczekam na ten RAM i sprawdzę chociaż w sumie już mam w głowie odpowiedź co to da, czyli nic, ale muszę sprawdzić, żeby chociaż to wyeliminować. Jak widać na wykresach jest większość czasu ok i nagle spadek co powoduje ścięcie w grach. I to nie ma znaczenia jaka to gra, bo we wszystkich dzieje się to samo. -
Przez TurlamProcka · Opublikowano
Jak kliknąłem był już za jakieś 1050zł czy coś koło tego No dzisiaj niestety zamiast nudzić się w robocie to zabawiałem mojego chorego Młodego, to nie bardzo miałem czas na elektronikę -
Przez Dresiq · Opublikowano
1998 rok. Ograłem to w 2024 na emulatorze. Szczęka opadła. Gra udowodniła mi że jestem głupi, oraz że nie posiadam wyobraźni. Musiałem przechodzić z poradnikiem, bo nie mieściło mi się w głowie że takie mechaniki i rozwiązania potrafi mieć gra z 1998 roku. Do przejścia w 13H jak znasz grę na pamięć. Jak jesteś słaby to od czasu premiery do dziś wbiłbyś 6000 godzin, i dalej jej nie skończył. To co mnie rozwaliło, bo cały czas podkreślam że to gra z 1998 roku to: Ogromny świat, w którym twoje działania go zmieniają Mechanika podpalania strzał od ogniska/pochodni Motyw podroży o 5 lat w przód w grze, działania z przyszłości mają swoje odźwierciedlenie gdy wracamy te 5 lat wstecz, i na odwrót, Zagadki, na których się wykładałem, zapomniałem że kiedyś twórcy gier nie traktowali Cię jak idiotę, Tutaj była ta linka, z której zrodziła się seria JUST CASE, w 1998 już można było na takiej lince przemierzać lokacje, Powiedźmy że ma coś wspólnego z metroidvania, rozwój postaci odblokowuje nowe możliwości w miejscach w którcyh już byliśmy, Bossowie, oczywiście jak na grę 1998r, Podobna to pierwsza gra do której stworzono drukowany poradnik jak ją przejść, to coś mówi o poziomie trudności. Obok metroida jest to tytuł, który zniszczył mój światopogląd. Jednak gry nintendo to nie gry dla dzieci, są tam tytuły tak unikalne, dla starszych graczy, w które gram dziś na pc z sygnaturki, i nie mam im nic do zarzucenia. Grywalność i pomysł na siebie tych gier odsuneły mnie od nowych gier, oraz gierek na VR. Mój PC za kilka kafli się nudzi, bo muszę nadrobić te gry, nie przepuszczę ich. Moja kupka wstydu, którą MUSZĘ nadrobić to obecnie exy z : Nintendo 64 Gamecube Wii Nintendo 3DS Dzięki nintendo jako gracz odżyłem. A żyłem w przekonaniu że to same kolorowe gierki dla dzieci. -
Przez Doamdor · Opublikowano
Zapewne pod względem kultury pracy i temperatur, będzie na końcu stawki. Lecz w dobrej wentylowanej obudowie z UV powinno być ok. Gorzej od Ampere Ventus raczej nie będzie.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi