azgan 1 133 Opublikowano 13 Lutego Autor Opublikowano 13 Lutego @Crew 900 Szkoda że nie w zarobkach 😅🤑
Jaycob 1 934 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 25 minut temu, Crew 900 napisał(a): Znów pod względem ceny jesteśmy drudzy na świecie... Faktycznie. Najniższa cena jest w Japonii 222zł - Konami zadbało o swoich.:D;)
lamparcicho 697 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) Wierzę, że pan premier Otton Tusk tak tego nie zostawi i będziemy pierwsi Edit: są wymagania Metal Gear Solid Delta: Snake Eater – minimalne wymagania sprzętowe na PC Procesor: Intel Core i5-8600 / AMD Ryzen 5 3600 Karta graficzna: Nvidia GeForce RTX 2060 Super (8 GB VRAM) Pamięć RAM: 16 GB System operacyjny: Windows 10 / 11 (64-bit) DirectX: wersja 12 Miejsce na dysku: 100 GB (SSD wymagany) Metal Gear Solid Delta: Snake Eater – zalecane wymagania sprzętowe na PC Procesor: Intel Core i7-8700K / AMD Ryzen 5 3600 Karta graficzna: Nvidia GeForce RTX 3080 (10 GB VRAM) Pamięć RAM: 16 GB System operacyjny: Windows 10 (64-bit, wersja 1909) DirectX: wersja 12 Miejsce na dysku: 100 GB (wymagany SSD) Edytowane 13 Lutego przez lamparcicho
Godlike 880 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Przy tej scenie z Ocelotem na trailerze jakoś to wszystkie takie drewniane
Kadajo 7 431 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Ta gra taka była. Widać ze tego nie ruszali kompletnie
tomcug 2 456 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Wygląda na to, że będzie 100% oryginał, tylko z lepszą grafiką.
Kadajo 7 431 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Fani będą zadowoleni. Narzekać pewnie będą nowi gracze 1
caleb59 1 635 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Te małpiszony to będzie jakiś ekstra tryb gry, z kolei ciekawy jest ten multi kamuflaż z samego końca trailera - tego nie było w oryginale. Edytowane 5 Czerwca przez caleb59
Kadajo 7 431 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Małpiszony były w Europejskiej wersji gry, bo ona zawsze wychodziła później z jakimiś dodatkami i dodatkowym poziomem trudności. Tego kamuflażu tez nie kojarzę w oryginale. 1
tomcug 2 456 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 2 godziny temu, caleb59 napisał(a): Te małpiszony to będzie jakiś ekstra tryb gry To jest tryb z edycji Subsistence. A co do kamuflażu, był taki 1
Godlike 880 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca A polski język nadal nie obsługiwany To nawet Capcom poszedł po rozumek do głowy.
Phoenix. 4 737 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca 9 godzin temu, Godlike napisał(a): A polski język nadal nie obsługiwany To nawet Capcom poszedł po rozumek do głowy. Dlatego moich pieniążków nie zobaczą, gier capcomu bez napisów PL też nie kupuję.
Kadajo 7 431 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Znam na pamięć, mogę grac nawet po japońsku bez napisów Ale niech giną jak nie wspierają Polanda. 1
luk21pl 42 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca W tej grze byla jakaś interakcja środowiskowa?
galakty 3 362 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca A czemu tak zalezy Wam na polskim? Jakiś lepszy jest w tej grze? Na przykład W3 sobie nie wyobrażam grać bez polskiego, ale tutaj?
Phoenix. 4 737 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Nie chodzi o język tylko o zasady Dlaczego mam płacić pełną cenę i nie mieć napisów polskich jak inne kraje ? 2
Reddzik 2 778 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Ja z MGS znam tylko drugą część- Sons of Liberty, pamiętam ten statek. Nie grałem w inne części, może tą bym sprawdził, czekam też na lepsze ceny tej całej zremasterowanej trylogii, to bym sobie zagrał. Szkoda, że nie ma polskich napisów.
Kadajo 7 431 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca To jest zdecydowanie najlepsza cześć z oryginalnej trylogii, po niej 1.
caleb59 1 635 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Właściwie to jest pierwsza część. 3 w nazwie jest nieco myląca.
Phoenix. 4 737 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca 21 minut temu, Reddzik napisał(a): Ja z MGS znam tylko drugą część- Sons of Liberty, pamiętam ten statek. Nie grałem w inne części, może tą bym sprawdził, czekam też na lepsze ceny tej całej zremasterowanej trylogii, to bym sobie zagrał. Szkoda, że nie ma polskich napisów. A na PC nadal brak obslugi myszki i klawy 1
Rekomendowane odpowiedzi