Modernizacja PC - co i jak upchać
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Krzysiak Ale jak zrobisz tak jak napisałem nie będzie Cię gryzło sumienie po zakupie 9800X3D. Jakbyś od niemca jeszcze wziął i na tej całej operacji dołożył tylko 1000zł byłbyś w lepszej sytuacji jak w dniu premiery. Rozumiesz Taką zamiankę można zrobić bo jest rozsądna. Gorzej jak z czasem się ceny wyklarują bardziej. W końcu 9800X3D będzie królem przez długi czas, a 7800X3D może potanieć i zwiększy się przepaść cenowa między tymi procesorami. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Z tego co pamiętam to jest Fortis 3 v2, jakaś druga rewizja. Rano postaram się dokładnie sprawdzić -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Znalazłem zdjęcie mojej instrukcji (mojej wersji). Tam coś mieli pomieszane, ze 3-4 wersje tego chłodzenia. @Reddzik Jeżeli masz tak jak w załączniku podejdzie pod AM5 bez pierdnięcia -
Przez Auberon · Opublikowano
Nie wiem jak działają w praktyce ale 2 wersje sterownika 460.79 i 460.89 zgłaszają obsługę sprzętowego raytracingu pod Vulkan'em (rozszerzenia VK_KHR_ray_query) ... https://vulkan.gpuinfo.org/listreports.php?devicename=GeForce+GTX+1660+Ti&extension=VK_KHR_ray_query https://vulkan.gpuinfo.org/listreports.php?devicename=GeForce+GTX+1660+SUPER&extension=VK_KHR_ray_query Nie mam żadnej z tych kart wiec nie mogę zweryfikować czy to błąd ale w świetle ostatnich wydarzeń komuś może się ta informacja przydać. A ja rozwieje swoje wątpliwości. -
Przez Umpero · Opublikowano
Łot? Jak to wysłał? Jaki procek? I jak to możliwe, że takie niskie? W lodówce trzymasz kompa?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi