Grzsiek87 0 Opublikowano 5 Stycznia 2025 Opublikowano 5 Stycznia 2025 Witam, czy ktoś pomorze mi rozwiązać problem nieodpalającej się gry Diablo I, mam konto na Battel nowe gierki śmigają, chciałem posiekać jak za starych lat w Diablo I, nawet gierkę zakupiłem i niestety się nie odpala, ciemny ekran po wstępnym intro (które ładnie pokazuje piksele z lat 90), na nowszym kompie da się to jakoś uruchomić ??
musichunter1x 1 409 Opublikowano 6 Stycznia 2025 Opublikowano 6 Stycznia 2025 (edytowane) @Grzsiek87 Spróbuj wersję z GOGa... Edytowane 6 Stycznia 2025 przez musichunter1x 1 2
larry.bigl 498 Opublikowano 6 Stycznia 2025 Opublikowano 6 Stycznia 2025 Wersja z Gog jest chyba bardziej kompatybilna. Mam u siebie i działa aż miło.
chrumcio 69 Opublikowano 4 Lutego 2025 Opublikowano 4 Lutego 2025 Potwierdzam, jak ktoś chce pograć w Diablo na aktualnych Windowsach, to tylko edycja od GOG. https://www.gog.com/en/game/diablo Od razu z dodatkiem Hellfire.
Zdzichon 71 Opublikowano 4 Lutego 2025 Opublikowano 4 Lutego 2025 Zainstaluj sobie moda Devilution X. Mnóóóóóstwo małych usprawnień umilających rozgrywkę w 2025 roku. Świetnie na przykład gra się dzięki niemu padem, przeszedłęm ostatnio całą jedyneczkę na Steam Decku.
Rekomendowane odpowiedzi