Zestaw pod RTX 5090 do gier (AM5, CPU już jest) - +/- 6k.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Możliwie, że można to podpiąć również pod NV: 30 procent kodu pisanego przez AI. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Plot twist - okaże się, że wczoraj 90% forumowiczów balowało, stąd dzisiaj niedzielny tryb zaczepno-obronny -
Przez VRman · Opublikowano
To chyba jest tak: kości 8GB np. 2x8GB mogą nie spaść mocno, bo to wybierają osoby szukające oszczędności przy zakupie komputera "ogólnie do wszystkiego" bez nacisku na gry lub do grania w Minecrafta o Fortnite'a. 2x16GB kupują głównie gracze, a to nie jest wcale 90% rynku PC. Myślę, że ceny kości 32, 48 i 64 polecą jeszcze i zostaną bardzo wysoko, bo tutaj kupować będą ludzie, których stać lub którym to się zwróci, bo potrzebują narzędzia do pracy. No i do ajajów, choć tutaj to nie wiem, czy desktop z RAM + VRAM w ogóle będzie przez nich brany pod uwagę, czy może jednak platformy takie jak Strix Halo czy karty z 48-64GB VRAMu będą wybierane zamiast desktopów. Strix Halo obsługuje jedynie so-dimm i LPDDR5x. Niedobory są i będą, tylko że jak nikt nie kupuje, to nie bardzo mają sens kolejne podwyżki. Mi coś się zdaje, że 2x16GB 6000 CL30 nie spadnie do tysiaka w ciągu 2 lat. A już na pewno nie do 500. Obym się mylił. * * Update o 5070 ti Wczoraj wróciło na 7 ofert. Dziś został tylko jeden model karty (Palit). 5 ofert poniżej 4100 -
Przez Pentium D · Opublikowano
Już raz tu jednemu odpowiedziałem to przyszedł zielonka sam z siebie albo po raporcie i 7 dni urlopu było. Ciężko dogodzić. -
Przez Digger · Opublikowano
Ale to ty się zbulwersowałeś kilka dni temu i bredziłeś że będzie u mnie -17 w dzień bo jakaś śmieszna stronka taką temperaturę przewidywała.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi