Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Godlike napisał(a):

Za tydzień to sobie co najwyżej będzie można kliknąć w przycisk "powiadom o dostępności", a nie zamówienia do salonów składać :E

Do czego zachęcamy, bo system automatycznie będzie Was informować, jak tylko karty pojawią się dostępne :) 

Opublikowano

@x-com Czy możecie podać dokładniejszą datę dostępności Gigabyte GeForce RTX 5090 AORUS Master Ice 32GB? Na stronie widnieje jako „Przed premierą”, ale czy wiadomo, kiedy dokładnie ruszy sprzedaż i kiedy pierwsze sztuki trafią do klientów?

Opublikowano
28 minut temu, Umpero napisał(a):

@x-kom wspomniałeś, że będą dostępne karty Gigabyte 5090. Nie było żadnej dostępnej w sprzedaży.

W sprzedaży było kilkadziesiąt sztuk.

25 minut temu, areczek1987 napisał(a):

@x-komProszę o potwierdzenie że otrzymaliście jakiekolwiek karty Founders Edition od NVIDIA!

Nie otrzymaliśmy kart, pytania o dostępności prosimy kierować do NVIDIa.

Opublikowano (edytowane)

image.png.4bbc51d73e10e6938e9f4fb97609d950.png

@x-kom Wiadomo czy się dziś pojawią?

EDIT: Pojawiła się między 10s odświeżaniem strony jako niedostępna za 12.5k xd lmao

Edytowane przez Ox_
Otagowanie x-komu
Opublikowano

Oj tam, już na OLX się pojawiają karty z 50% procentowym przebiciem wystawiane przez rodzinę i kolegów pracowników X-komu.

Mi się przy molestowaniu odświeżania udało zobaczyć jeden zielony przycisk i nawet dodało do koszyka, ale ukradło z koszyka zanim zapłaciłem.
Cała reszta błyskawicznie skoczyła z "Przed premierą" do "Nie ma".

Ot event dla botów i przyjaciół.

• Upvote 2
Opublikowano
2 godziny temu, Ozonek napisał(a):

Oj tam, już na OLX się pojawiają karty z 50% procentowym przebiciem wystawiane przez rodzinę i kolegów pracowników X-komu.

Mi się przy molestowaniu odświeżania udało zobaczyć jeden zielony przycisk i nawet dodało do koszyka, ale ukradło z koszyka zanim zapłaciłem.

Zgłaszać do oporu tych januszy na olx.

Opublikowano (edytowane)

10 godzin temu, Ozonek napisał(a):

To nie są pracownicy X-kom. Było okienko ale pytanie na co... Prawie nic po msrp.

Edytowane przez areczek1987
Opublikowano (edytowane)
W dniu 30.01.2025 o 15:41, kb32 napisał(a):

Też bym chciał zrozumieć co z FE się stało?

Podobno cały nakład Founders Edition na naszą część Europy został wyprzedany jeszcze przed startem oficjalnej sprzedaży ponieważ ktoś z niemieckiego oddziału sklepu Proshop (jeden z głównych dystrybutorów na Europę) udostępnił na discordzie API dla botów do zakupu kart na 45 minut przed startem oficjalnej sprzedaży na stronie Nvidii. 

Przedstawiciele sklepu Proshop, zapytani o zaistniałą sytuację, umyli ręce i stwierdzili, że za kwestie związane z organizacją premiery i jej przebiegiem odpowiadają przedstawiciele NVIDII, i to do nich należy kierować pytania w tej sprawie.

https://www.pcgameshardware.de/Geforce-RTX-5090-Grafikkarte-281029/News/Ausverkauf-vor-dem-Verkaufsstart-1464918/

Edytowane przez darkezowsky
Aktualizacja informacji z podlinkowanego artykułu
  • Haha 3
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 30.01.2025 o 16:04, x-kom napisał(a):

W sprzedaży było kilkadziesiąt sztuk.

Nie otrzymaliśmy kart, pytania o dostępności prosimy kierować do NVIDIa.

:P podobno były gigabyte i to nawet kilkadziesiąt, ja widziałem tylko asusy tufy i astrale dostępne

Btw @x-kom czy wszystkie osoby którym udało się zamówić 5090 i mają status "w realizacji", dostaną karty z dostawy 5.02?

Edytowane przez sovas
Opublikowano
W dniu 31.01.2025 o 21:10, darkezowsky napisał(a):

Podobno cały nakład Founders Edition na Europę został wyprzedany jeszcze przed startem oficjalnej sprzedaży ponieważ ktoś z niemieckiego oddziału sklepu Proshop (główny dystrybutor na Europę) udostępnił botom na discordzie API do zakupu kart na 45 minut przed startem oficjalnej sprzedaży na stronie Nvidii.
https://www.pcgameshardware.de/Geforce-RTX-5090-Grafikkarte-281029/News/Ausverkauf-vor-dem-Verkaufsstart-1464918/

Tylko, że dlaczego nie anulowali. Nie mamy Pańskiego płaszcza, co nam Pan zrobisz?

Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, Lameismyname napisał(a):

Tylko, że dlaczego nie anulowali. Nie mamy Pańskiego płaszcza, co nam Pan zrobisz?

Kasa wpłynęła na konto, to co się będą przejmować kto kupił. Człowiek? Bot? Najważniejsze, że pieniążki się zgadzają :faja:

Edytowane przez darkezowsky
Opublikowano
W dniu 1.02.2025 o 16:53, sovas napisał(a):

:P podobno były gigabyte i to nawet kilkadziesiąt, ja widziałem tylko asusy tufy i astrale dostępne

Btw @x-kom czy wszystkie osoby którym udało się zamówić 5090 i mają status "w realizacji", dostaną karty z dostawy 5.02?

Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a):

@x-kom posty dodaje, promocje rozdaje, ale wyjaśnić tematu kart które ludzie kupili to już ni huhu... 

Tak dla przypomnienia. 

Dzięki, nie otrzymaliśmy wcześniejszego powiadomienia do tej wiadomości. 
Z wcześniejszych informacji z dystrybucji, dostawa była potwierdzona na dzień dzisiejszy. 

Zweryfikuje temat i wrócę do Was z kompletem informacji.

• Like 1