Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie czytam przepychanek z trolem.

Proszę o update:

Czy już ustalono, że wszyscy przeciwnicy DEI/woke i osoby które mają choćby czelność być przeciwnikiem tego typu ruchów ogólnie, to ciemnogród?

Bo jakby to powiedzieć. Jeśli tak, to ja się kwalifikuję. I bardzo mi przez to smutno. Tak smutno jak na widok informacji o anulowaniu kolejnego sezonu serialiku opartego głównie na DEI. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Roman_PCMR napisał(a):

a4PAw6A_700bwp.webp

Normalni ludzie wola postac po stronie lewej a lewaki pokroju gordona i jego pazie jak sylwek biora postac po prawej :E 

W dniu 26.04.2025 o 10:36, SylwesterI. napisał(a):

Abby w serialu zrobili ładniejszą, za to Ellie...

Lubię Bell'e Ramsey jeszcze nie raz stworzy dobre role, ale do tej roli wizualnie nie pasuje, teraz jak jeszcze przytyła, to w ogóle wygląda jak d... z nosem

Pazia masz w lustrze, a twoje odloty najlepiej w tym poście pokazałeś, tu masz cytat co wczoraj napisałem w temacie serialu tlou

%-)

samozaoranie level konforusek :hahaha:

brawo ty

ps.

No nie, lepszy odlot miałeś, jak widziałeś w tlou2 gejów

Edytowane przez SylwesterI.
  • Confused 3
Opublikowano

W dniu 27.04.2025 o 12:28, Roman_PCMR napisał(a):

a4PAw6A_700bwp.webp

Normalni ludzie wola postac po stronie lewej a lewaki pokroju gordona i jego pazie jak sylwek biora postac po prawej :E 

dziwnym trafem tu tez ciagnie ich wiadomo do czego :sex:

b1eb0f5d00565b0d6630c791c37118923f2be65a

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 27.04.2025 o 06:10, GordonLameman napisał(a):

I w dalszym ciągu - pojęcia nie mas o czym piszesz. Ale dajes się omamiać youtubowymi filmikami dla kretynów :) 

Ale to ty dzwonisz próbując udowodnić że DEI jest świetne dla firm, a tamten raport nic nie udowadnia poza naciąganą korelacją nieznanych grup podziału oraz firm. ;) Korelacja to gówniana wiedza do argumentacji czegokolwiek i już mówiłem, że może jedynie wskazać potrzebę szukania mechanizmów, a wiele będzie sprzecznych z założeniami takich ideologicznych życzeń.

Główna rzecz jaką używasz to lewar wizerunkowy oraz elitaryzm. Uniwersytety, a szczególnie ich administracja już od dawna skretyniały i jakiekolwiek krytyczne myślenie jest zlewane pomyjami. 

W absurdalnej hyperspacjalizacji ludzie nie rozumieją podstawowych ogólników, więc nie dziwię się, że nie widzisz wad założeń takich raporcików.

Tak czy inaczej kultura tych idiotyzmów straci całą sprawczości i niedługo trzeba będzie mówić po chińsku, chcąc zrobić coś sensownego w okresie przejściowym.

Heh, nudzi mnie już ponowne przepychanie się z argumentem "jesteś głupi", zamiast dyskusji nad materiałem. Jeśli masz to powtórzyć to daruj sobie udawanie elity.

Edytowane przez musichunter1x
  • Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, kubikolos napisał(a):

dziwnym trafem tu tez ciagnie ich wiadomo do czego :sex:

Za to nie ma nic dziwnego w tym, że najwięksi prawilni krzykacze forumowi podniecają się do postaci z gry, czy ogólnie z internetów.

To dopiero trzeba mieć ubogie życie seksualne, żeby takich podniet szukać fapując do monitora. Nie dziwota ze potem innym pod kołdrę zaglądają. %-)

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 27.04.2025 o 14:42, SylwesterI. napisał(a):

w tlou2 gejów

https://thelastofus.fandom.com/wiki/Bill

Najlepsze w castingu tej aktorki z alkoholowym zespołem płodowym jest to, że nie dość że kompletnie nie pasuje do Ellie z gier, to jeszcze jest przeciętną aktorką.

Grubo tam kokainy musiało pójść żeby tą abominację zatrudnić.

W dniu 27.04.2025 o 06:10, GordonLameman napisał(a):

pojęcia nie mas o czym piszesz. Ale dajes

No co ty gadas!? :o

Edytowane przez crush
  • Like 1
Opublikowano
11 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Za to nie ma nic dziwnego w tym, że najwięksi prawilni krzykacze forumowi podniecają się do postaci z gry, czy ogólnie z internetów.

To dopiero trzeba mieć ubogie życie seksualne, żeby takich podniet szukać fapując do monitora. Nie dziwota ze potem innym pod kołdrę zaglądają. %-)

Czy to oznacza, że analogicznie szarpiesz sprzęgłem do gejów? 🤔

Opublikowano
11 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Przypomina to płacz, że Lola ze Space Jam już nie jest "sexy".

A potem będą tak samo płakać, że dzieci są "seksualizowane". 

Prawactwo to od zawsze jest synonim hipokryzji :) 

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Pytales sie o zgode gordona czy moze sie odzywac? Czy juz awansowales z pozycji pazia do nadwornego blazna.

@GordonLameman ogarnij swojego pazia bo zabiera ci robote. To twoja dzialka zeby chejtowac wszystko co nie skrajnie-lewackie. Testy zrobione?

1111l2.jpg

Opublikowano
6 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem, o której części tlou pisałem, zastanów się, co może znaczyć "2" w tym wypadku

W obu częściach masz postacie LGTV. W 2 nawet Transformers się przybłąkał.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Bądź prawilnym nachodźcą i idź się asymilować z brytyjczykami na jakimś brytyjskim forum :) 

3 minuty temu, Roman_PCMR napisał(a):

Pytales sie o zgode gordona czy moze sie odzywac? Czy juz awansowales z pozycji pazia do nadwornego blazna.

@GordonLameman ogarnij swojego pazia bo zabiera ci robote. To twoja dzialka zeby chejtowac wszystko co nie skrajnie-lewackie. Testy zrobione?

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, crush napisał(a):

Czy to oznacza, że analogicznie szarpiesz sprzęgłem do gejów? 🤔

Tylko kryptogej forumowy, może dojść do takich wniosków, cóż głodnemu chleb na myśli.

Jeżeli tobie w przeciwieństwie do ubogiego, zadowalające życie seksualne, nie wymagające szukania podniet w internetach, kojarzy się z gejostwem, to najwyraźniej czas na coming out.

Ale wyobraź sobie, że istnieją osoby, które nie muszą fapować do treści na monitorze.

7 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Czy juz awansowales z pozycji pazia do nadwornego blazna

Nie mierz innych swoją miarą.

Zamiast tracić czas na lewaków, poszukaj sobie w necie nowych fotek, do których będziesz mógł prawilnie ....

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, crush napisał(a):

W obu częściach masz postacie LGTV. W 2 nawet Transformers się przybłąkał.

Pisałem o gejach konkretnie, a takich widać poza romankiem i ty doszukałeś się w 2 części.

Zobacz czy ci się, jaki w lodówce nie zalągł.

Ciągle o nich myślisz, jak widać, ty i inne "prawilne" chlopaki %-)

Opublikowano
14 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Zostałeś laureatem Najgłupszego Posta w tym wątku. 

Niestety to jest dość typowe. Nie zgadzam się z czymś, więc zrobię z autora danej opinii kogoś gorszego, to poczuję się lepiej. I nie ważne, że to będą projekcje i bzdury.

Ile razy już to było obalane to nie zliczę. Tak. Jasne. Wszyscy krytycy krytykują DEI bo nie mogą fapować. Wszyscy krytycy DEI to rasiści. Wszyscy krytycy to piwniczaki po 50tce, którzy krytykują gry/filmy dla młodszych graczy/widzów bo są niedorozwinięci czy cośtam. 

Od lat to samo, a potem wielkie zdziwko, że jakieś studio zamykają, bo przecież to mieli  być tylko krzykacze internetowi a tu klapa finansowa? Ale no jak to! 

A zrozumieliby jakby się dowiedzieli czegoś z sensownej krytyki. Ale się nie dowiedzą, "bo to złe filmiki/youtubery były". :D

DEI/WOKE nikomu nie przeszkadza, a jak przeszkadza to jesteś ista, fob i

image.png.899929e89e25f993a03cea91c35f42d2.png

incel, bo każdy prawak to incel! Nieprawak zresztą też, jeśli ma odmienną opinię o czymś.

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Ale wyobraź sobie, że istnieją osoby, które nie muszą fapować do treści na monitorze.

Ale to Ty twierdzisz, że chęć zobaczenia przyjemnej dla oka postaci równa jest masturbacji.

Więc skoro chcesz widzieć gejów i brzydali, to pytam czy to również oznacza, że pod nich trzepiesz Niemca w kask? 🤔

4 minuty temu, SylwesterI. napisał(a):

Zobacz czy ci się, jaki w lodówce nie zalągł.

Nic nie śmierdzi to raczej nie. 😣 

Ale na wszelki wypadek zdejmę drzwi i wyślę je na badanie pod kątem chorób przenoszonych drogą płciową. 👍🏻

Edytowane przez crush
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, VRman napisał(a):

Zostałeś laureatem Najgłupszego Posta w tym wątku.

Nie bądź taki skromny, nie jestem w stanie ci dorównać :cool:

to nie ja wklejam takie obrazki:

3 godziny temu, kubikolos napisał(a):

b1eb0f5d00565b0d6630c791c37118923f2be65a

To dzielne "prawilne" chlopaki wybierają, do czego jest dobrze się ślinić :lovin:

Ja takich problemów nie mam i w internetach nie szukam :cool:

5 minut temu, crush napisał(a):

Ale to Ty twierdzisz, że chęć zobaczenia przyjemnej dla oka postaci równa jest masturbacji.

Skoro takowych musisz szukać w internetach ....

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Prawactwo to od zawsze jest synonim hipokryzji :) 

Tak samo jak i lewactwo :E

Jedna i druga strona jeśli chodzi o te radykalne odmiany i skrajne poglądy nadaje się do piachu :E

Jedno i drugie to jak sekta. Rak próbujący narzucać swoje zwyrodnienia reszcie społeczności. Dwie jego skrajne odmiany, jedna i druga złośliwa :E

Edytowane przez lukadd
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, lukadd napisał(a):

Tak samo jak i lewactwo :E

Jedna i druga strona jeśli chodzi o te radykalne odmiany i skrajne poglądy nadaje się do piachu :E

Jedno i drugie to jak sekta. Rak próbujący narzucać swoje zwyrodnienia reszcie społeczności. Dwie jego skrajne odmiany, jedna i druga złośliwa :E

O, A tu dla odmiany jeden z najmądrzejszych postów w wątku. :)

Zgoda, ale w temacie branży rozrywkowej niestety to lewa strona bruździ. Dawno nie widziałem robotów w grze, bo katolicka organizacja domagała się cenzury przemocy. Nieczęsto też widuję ataki chrześcijańskich grup na twórców gier z powodu gołego cyca na ekranie. 

Coś pamiętam o krzyku kościółka bo w jakiejś grze były odwrócone krzyże, ale to było tak dawno, że jeszcze miałem bujne włosy na głowie, a w kinach debiutował pierwszy Shrek 

Edytowane przez VRman
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

16 minut temu, crush napisał(a):

A nie mogę i w internetach i na ulicy? 

Dla mnie możesz wszystko, póki nie krzywdzisz innych, tym się różnię od "prawilnych" krzykaczy, że w prywatne sprawy czy do łóżka, innym nie zaglądam.

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano

NO WŁAŚNIE, a dramę robicie o to jak dana postać wygląda, albo co robi w nocy, a to tylko gry, nie powód do krucjaty życiowej.

Od oglądania LGBT, czytania o nich, grania takimi postaciami, nikt nie zostanie LGBT, chłopczyk nie zacznie zakochiwać się w innych chłopcach, a dziewczynka w dziewczynkach. tego się nie przeprogramuje, choć prawacki ciemnogród się tego boi.

Ja mogę grać różowym misiem na pomarańczowym osiołku, jeśli fabuła gry jest dobra i się to klei.

Mnie wali czy Ellie woli koleżanki, czy kolegów, czy Abby wygląda jak miss Univers, czy Szeremeta zaraz po walce, Jak gra jest dobra, to może  mieć kurzajki, na co drugim nosie.

• Confused 2
  • Upvote 1