Roman_PCMR 233 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) Temat wlasciwie z PCLAB. Warto kontynuwac Ja zaczynam http://youtube.com/post/Ugkxq_PgtDZ32aDw3YlIIGvdsdRHdjPrv-7Z?si=_4EJItITiYWYC_vq Edytowane 11 Stycznia przez Roman_PCMR 1
AndrzejTrg 662 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Był taki temat? Kurcze nie kojarzę. Ale Ja bym wyebał aby nie szerzyć, nie promować. Po narzekamy w tematach o konkretnych grach, ale tutaj miło by było bez jakichkolwiek osobnej polityki 🙂 Może zrób ankietę 🙂 1 1 1
Element Wojny 1 738 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Też nie wiem czy jest sens trzymać ten temat, bo to wręcz zaproszenie na wycieczkę w Bieszczady. 1 2
AndrzejTrg 662 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Tu raczej będziemy jednego zdania, ale jak się dziubie do to wiadomo co się dzieje. A tu nam po co takie coś? Takie przynajmniej ja sądzę i kolega, ale my sobie możemy 🙂 1 1 1
Keller 147 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Nie będziecie jednego zdania, jednak jesteście w większości, stąd łatwiej się klepać po ramieniu i eliminować tych z odmiennym zdaniem 1
Roman_PCMR 233 Opublikowano 11 Stycznia Autor Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) Byl taki temat i byl fajnie przyjety na zasadzie zartow i patologi. Np grajac w Football Manager dostalem wpis ze: Co to wnosi do gry? Z tego trzeba sie smiac(kurde, a moze plakac) Edytowane 11 Stycznia przez Roman_PCMR
AndrzejTrg 662 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Ale serio chcesz tu gadać o takich pierdołach i urojeniach? No spoko, Ja odpuszczam temat. Bawcie się dobrze 🙂🌈 1 minutę temu, Roman_PCMR napisał(a): Byl taki temat i byl fajnie przyjety na zasadzie zartow i patologi. Wybacz, ale nie kojarzę. Ja tylko wyraziłem swoje zdanie, i zadałem pytanie. 🙂 1
Roman_PCMR 233 Opublikowano 11 Stycznia Autor Opublikowano 11 Stycznia Jak temat sie nie przyjmie to umrze smiercia naturalna. Jaki problem? Na Pclab byl ten temat i raz w tygodniu ktos wstawial cos smiesznego.
Keller 147 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) 24 minuty temu, Roman_PCMR napisał(a): Byl taki temat i byl fajnie przyjety na zasadzie zartow i patologi. Np grajac w Football Manager dostalem wpis ze: Co to wnosi do gry? Z tego trzeba sie smiac(kurde, a moze plakac) Tak, trzeba o tym mówić w grach, tak samo piłkarze powinni to ogłaszać na żywo, czy dla dziennikarzy, czy w szatni, zamiast chować się w szafie i udawać hetero przed "hehe jedynymi normalnymi kolegami". A wszystko ze strachu przed wyśmianiem, przemocą. Śmiać się należy i wykluczać tych, którzy takich ludzi potępiają, bo to szkodnicy, którzy potem doprowadzają do depresji, samobójstw, alkoholizmu i innych tragedii. Homo powinni tak samo funkcjonować bezpiecznie jak hetero. To też ludzie, też tak samo dobrzy jak hetero, też inteligentni, też kogoś to są synowie, bracia, nieważne. Nadal nie ktoś kogo należy tępić, bo jest w mniejszości i komuś się wydaje to takie śmieszne, albo nienormalne. Ale żeby to zrozumieć trzeba mieć dojrzałość emocjonalną i empatię, a nie psychikę 14 latka. Edytowane 11 Stycznia przez Keller
slafec 103 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Na forum jest już offtopic o grach. Założyłeś kolejny temat, żeby wrzucać te same filmiki z yt?
miro 208 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 47 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Był taki temat? Kurcze nie kojarzę. Ale Ja bym wyebał aby nie szerzyć, nie promować. Po narzekamy w tematach o konkretnych grach, bo nie było moim zdaniem też do wyyania
Roman_PCMR 233 Opublikowano 11 Stycznia Autor Opublikowano 11 Stycznia @Keller Chyba nie ten temat i nie te forum. Mowimy o grach i ewentualnie branzy rozrywkowej. PS:(kazdy normalny wie ze czlowiek to czlowiek i kazdego trzeba szanowac)
AndrzejTrg 662 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Homo spoko, ale 3567 płci czy wuj wie czego NIE.
Roman_PCMR 233 Opublikowano 11 Stycznia Autor Opublikowano 11 Stycznia 1 minutę temu, miro napisał(a): bo nie było moim zdaniem też do wyyania Byl, Sam zakladalem
Mar_s 856 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Nie chcecie to nie piszcie nic i tyle, cenzury prewencyjnej uprawiać nie będziemy. Nikt nie będzie pisał to zniknie w tłumie. 1
AndrzejTrg 662 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Można ignorować tematy jak użytkowników? 1
Roman_PCMR 233 Opublikowano 11 Stycznia Autor Opublikowano 11 Stycznia @AndrzejTrg nie badz drama queen. Poprostu nie pisz w tym dziale bo zasmieciasz temat
AndrzejTrg 662 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Luzik, więcej zaśmiecenia tematu nie będzie 🙂 1
Brolly 266 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) W diablo 4 dopiero zauważyłem po 1,5 roku że jak wybierasz płeć to jest "wybierz typ sylwetki" ..... Ale już nazywanie Lilith "święta matką" co tam Edytowane 11 Stycznia przez Brolly 1
Asag 133 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 1 godzinę temu, Keller napisał(a): Tak, trzeba o tym mówić w grach, tak samo piłkarze powinni to ogłaszać na żywo, czy dla dziennikarzy, czy w szatni, zamiast chować się w szafie i udawać hetero przed "hehe jedynymi normalnymi kolegami". A wszystko ze strachu przed wyśmianiem, przemocą. Śmiać się należy i wykluczać tych, którzy takich ludzi potępiają, bo to szkodnicy, którzy potem doprowadzają do depresji, samobójstw, alkoholizmu i innych tragedii. Homo powinni tak samo funkcjonować bezpiecznie jak hetero. To też ludzie, też tak samo dobrzy jak hetero, też inteligentni, też kogoś to są synowie, bracia, nieważne. Nadal nie ktoś kogo należy tępić, bo jest w mniejszości i komuś się wydaje to takie śmieszne, albo nienormalne. Ale żeby to zrozumieć trzeba mieć dojrzałość emocjonalną i empatię, a nie psychikę 14 latka. Nie trzeba o tym mówić bo każdy ma gdzieś twoją orientację seksualną i nikogo nie interesuje czy ktoś jest gejem, hetero czy lesbijką. Nikt nie chce tępić ludzi za orientację seksualną za to każdy ma już dość tych wszystkich coming outów i drama queen którzy za wszelką cenę stawiają się w roli ofiary. Ale jak piszesz, żeby to zrozumieć to trzeba najpierw dorosnąć. 1 1
Voodoo2 250 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 1 godzinę temu, Keller napisał(a): Tak, trzeba o tym mówić w grach Nie ma problemu dla mnie, ale przy zachowaniu proporcji względem społeczeństwa na świecie. Jeśli 3% identyfikuje się jako LGBT niech tyle NPC jest w grze. Skoro IQ>140 w stosunku osób czarnoskórych do białych to 1:38, to skąd tyłu czarnoskórych magów w grach i filmach. 2
Jaycob 685 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 2 godziny temu, Brolly napisał(a): W diablo 4 dopiero zauważyłem po 1,5 roku że jak wybierasz płeć to jest "wybierz typ sylwetki" ..... Najlepsze rozwiązanie. Devi obecnie musieliby dać z kilkadziesiąt różnych płci, aby każdego odmieńca zadowolić, a tak masz Body Type 1, Body Type 2+ kreator i nikt nie podskoczy. 1
crush 967 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, Keller napisał(a): eliminować Dawaj za stodołę. 10 minut temu, Jaycob napisał(a): Najlepsze rozwiązanie Najlepsze rozwiązanie to olać niebinarnych przygłupów. Edytowane 11 Stycznia przez crush 2
Rekomendowane odpowiedzi