Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był taki temat? Kurcze nie kojarzę. Ale Ja bym wyebał aby nie szerzyć, nie promować. Po narzekamy w tematach o konkretnych grach, ale tutaj miło by było bez jakichkolwiek osobnej polityki 🙂 Może zrób ankietę 🙂 

• Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Byl taki temat i byl fajnie przyjety na zasadzie zartow i patologi.

Np grajac w Football Manager dostalem wpis ze:

football-manager-gay-players.webp?w=624&

Co to wnosi do gry? Z tego trzeba sie smiac(kurde, a moze plakac)

Edytowane przez Roman_PCMR
Opublikowano

Ale serio chcesz tu gadać o takich pierdołach i urojeniach? No spoko, Ja odpuszczam temat. Bawcie się dobrze 🙂🌈

1 minutę temu, Roman_PCMR napisał(a):

Wybacz, ale nie kojarzę. 

Ja tylko wyraziłem swoje zdanie, i zadałem pytanie. 🙂

• Upvote 1
  • Roman_PCMR zmienił(a) tytuł na DEI, LGBT i poprawnosc polityczna w grach
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Roman_PCMR napisał(a):

Np grajac w Football Manager dostalem wpis ze:

football-manager-gay-players.webp?w=624&

Co to wnosi do gry? Z tego trzeba sie smiac(kurde, a moze plakac)

Tak, trzeba o tym mówić w grach, tak samo piłkarze powinni to ogłaszać na żywo, czy dla dziennikarzy, czy w szatni, zamiast chować się w szafie i udawać hetero przed "hehe jedynymi normalnymi kolegami". A wszystko ze strachu przed wyśmianiem, przemocą.

Śmiać się należy i wykluczać tych, którzy takich ludzi potępiają, bo to szkodnicy, którzy potem doprowadzają do depresji, samobójstw, alkoholizmu i innych tragedii. Homo powinni tak samo funkcjonować bezpiecznie jak hetero. To też ludzie, też tak samo dobrzy jak hetero, też inteligentni, też kogoś to są synowie, bracia, nieważne. Nadal nie ktoś kogo należy tępić, bo jest w mniejszości i komuś się wydaje to takie śmieszne, albo nienormalne.

Ale żeby to zrozumieć trzeba mieć dojrzałość emocjonalną i empatię, a nie psychikę 14 latka.

Edytowane przez Keller
Opublikowano
47 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Był taki temat? Kurcze nie kojarzę. Ale Ja bym wyebał aby nie szerzyć, nie promować. Po narzekamy w tematach o konkretnych grach,

bo nie było

moim zdaniem też do wyyania

Opublikowano (edytowane)

W diablo 4 dopiero zauważyłem po 1,5 roku że jak wybierasz płeć to jest "wybierz typ sylwetki" .....

Ale już nazywanie Lilith "święta matką" co tam :D 

Edytowane przez Brolly
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Keller napisał(a):

Tak, trzeba o tym mówić w grach, tak samo piłkarze powinni to ogłaszać na żywo, czy dla dziennikarzy, czy w szatni, zamiast chować się w szafie i udawać hetero przed "hehe jedynymi normalnymi kolegami". A wszystko ze strachu przed wyśmianiem, przemocą.

Śmiać się należy i wykluczać tych, którzy takich ludzi potępiają, bo to szkodnicy, którzy potem doprowadzają do depresji, samobójstw, alkoholizmu i innych tragedii. Homo powinni tak samo funkcjonować bezpiecznie jak hetero. To też ludzie, też tak samo dobrzy jak hetero, też inteligentni, też kogoś to są synowie, bracia, nieważne. Nadal nie ktoś kogo należy tępić, bo jest w mniejszości i komuś się wydaje to takie śmieszne, albo nienormalne.

Ale żeby to zrozumieć trzeba mieć dojrzałość emocjonalną i empatię, a nie psychikę 14 latka.

Nie trzeba o tym mówić bo każdy ma gdzieś twoją orientację seksualną i nikogo nie interesuje czy ktoś jest gejem, hetero czy lesbijką. Nikt nie chce tępić ludzi za orientację seksualną za to każdy ma już dość tych wszystkich coming outów i drama queen którzy za wszelką cenę stawiają się w roli ofiary. 

Ale jak piszesz, żeby to zrozumieć to trzeba najpierw dorosnąć.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Keller napisał(a):

Tak, trzeba o tym mówić w grach

Nie ma problemu dla mnie, ale przy zachowaniu proporcji względem społeczeństwa na świecie. Jeśli 3% identyfikuje się jako LGBT niech tyle NPC jest w grze. Skoro IQ>140 w stosunku osób czarnoskórych do białych to 1:38, to skąd tyłu czarnoskórych magów w grach i filmach.

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, Brolly napisał(a):

W diablo 4 dopiero zauważyłem po 1,5 roku że jak wybierasz płeć to jest "wybierz typ sylwetki" .....

Najlepsze rozwiązanie. Devi obecnie musieliby dać z kilkadziesiąt różnych płci, aby każdego odmieńca zadowolić, a tak masz Body Type 1, Body Type 2+ kreator i nikt nie podskoczy. :E 

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Keller napisał(a):

eliminować

Dawaj za stodołę.

10 minut temu, Jaycob napisał(a):

Najlepsze rozwiązanie

Najlepsze rozwiązanie to olać niebinarnych przygłupów.

Edytowane przez crush
  • Upvote 2