Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,  

laptopy, monitory, podzespoły, smartwatche… i wiele więcej! Zgarnij najlepsze produkty i odśwież swój setup! -> Giga Wyprzedaż

Sprawdź: 

– Lenovo IdeaPad Gaming 3-15 Ryzen 5-5500H/16GB/512 RTX2050 144Hz za 2349 zł.

– Acer KA242YEBI za 299 zł.

– Silver Monkey Powerbank 20.000mAh USB-A USB-C PD 22,5W za 69,99 zł.

– Ultradesk LEVEL V2 (Czarno-Czerwone) (elektryczna regulacja) za 599 zł.

– Garett Veronica czarny stalowy za 149 zł.

Promocja obowiązuje do 26.01.2025 r. lub do wcześniejszego wyczerpania limitu produktów i nie łączy się z innymi promocjami. Wybrane produkty mają limit sztuk, które możesz kupić, o maksymalnej liczbie sztuk poinformujemy Cię w koszyku.

Pozdrawiamy,  

x-kom.  

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Musisz jeszcze skonfigurować połączenie mostkowe, bo ono nie dostanie adresu z DHCP. Więc ręcznie ustalasz na nim IP, maskę, bramę i DNS.
    • większość pomp ciepła na polskim rynku to pompy grupy midea sprzedawane pod różnymi nazwami często polskich producentów. Kupujesz partię i naklejasz swoja naklejkę lub bardziej profesjonalnie zamawiasz własny wzór obudowy.  Takie pompy są sprzedawane jako sprzęt z nasa z kilku lub kilkunastokrotną przebitką
    • Przez 12 lat używałem Ubuntu, dopóki praca (projektowanie graficzne) nie zmusiła mnie do przesiadki na Windowsa. Przeszedłem przez GNOME, KDE i Unity, którego używałem chyba najdłużej.    Gdyby Adobe i Eizo wydały swój soft Linuxa, to chętnie bym do niego wrócił, bo jest zdecydowanie bezpieczniejszy od Windowsa.    Na bazie doświadczeń z Linuxem skonfigurowałem UAC tak, że każdorazowo prosi o hasło.  
    • I w tej kwestii przepisy też należałoby pozmieniać.   Jakby się pojawiły przepisy napisane przez ludzi którzy umieją i chcą pomyśleć jak takie prace poprawić i uatrakcyjnić, to by się okazało nagle, że wielki szok - da się! Tylko nikt wcześniej o tym nie myślał, bo nie widział potrzeby.   Podejść do wszytkiego w oparciu o naukę i wiedzę jaka z niej wynika, a naprawdę dużo się da naprawić. Siedzenie na taśmie 8 godzin i robienie ciągle tego samego nie pasuje do ludzkiej natury. To nawet w zoo już wiedzą, że są zwierzęta, które z nudy łapię depresję i coś się z tym robi, ale dla ludzi to nie, bo pracownik to tylko pracownik.  Na szybko ode mnie, osoby nie mającej nawet 0,1% przydatnej w tym temacie wiedzy naukowej - metody do eliminowania nudy - rotacja. Np. niech co 2 godziny ludzie się zamieniają miejscami. 5 minut takiej przerwy to niewielka strata dla firmy. Niech ludzie nie siedzą 8 godzin robiąc ciągle to samo - przeanalizowanie postawy i wpływu na zdrowie - i wdrożenie pomysłów, aby było przyjemniej i zdrowiej tam gdzie jest to ekonomicznie możliwe do wdrożenia - hałas. Daj w fabryce ludziom słuchawki z noise cancellingiem, a nagle będą po 6 godzinach znacznie mniej "ztyrani". Szczególnie jak będą mogli sobie posłuchać przy tym audiobooka. Owszem, AI zrobi tą samą pracę taniej, ale od tego mogą być przepisy promujące produkty robione przez swoich a nie przez wrogów czy AI. Niekoniecznie w formie dopłat, a wręcz dopłat bym sugerował unikać jak ognia. - zachęty do wydajniejszej pracy, perspektywy. Producenci gier potrafią używać psychologii i socjologii do tego, aby gracz nieświadomie chciał zostawać w grze, a w zakładzie pracy się miałoby nie dać na tych strunach zagrać, ale tym razem z pozytywnym skutkiem zamiast negatywnego? Nawet niech się Janusz na taśmie trochę doucza obcego języka. I mniej się będzie nudził i jeszcze na tym skorzysta. Jak to zrozumie to też zwiększy się jego chęć pracy na nudnej taśmie za niewysoką wypłatę.   A to tylko pomysły moje, człowieka który nie ma żadnej wiedzy na temat organizowania tak poważnych kwestii. Są ludzie mądrzy, którzy to zrobiliby 100x lepiej.
    • Chiny i nachodźców wychodowali nam politycy i biznes. Od wielkiego otwarcia z Chinami w 72 zapoczątkowanemu przez Nixona, dalej arabska wiosna na niemieckim zapraszamy kończąc. Można jeszcze cofnąć się do czasów kolonialnych. Gdzie by nie spojrzeć zawsze jest układ polityczno biznesowy 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...