RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zakupowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sierotaZpclaba · Opublikowano
Ale ja takie wrażenie miałem w każdym współczesnym aucie (tej klasy). Z zewnątrz napompowane, a w środku ciasno. Jutro chrzest bojowy, zabiorę drużynę dorosłych chłopa na pokład i się zobaczy. -
Przez Gret · Opublikowano
No taki segment B/C ale podniesiony. -
Przez nalewator · Opublikowano
Jako prosty odtwarzacz to używam Celluloid i sprawdza się znakomicie. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Ziąąąąą... ale to nie są właściciele czegokolwiek. To są dotacjobiorcy płacący miesięcznie tyle za auto co student Uniwerku rozwalający w miesiąc na imprezach. Auta elektryczne mają tylko sens dzięki dotacjom i dzięki temu, że najem jest nie wiele droższy od wartości utraty pojazdu ( no bo dealer sobie wbija i odlicza wszystko w koszty, a Kowalski by tego nie mógł zrobić). -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Dziwię się że nas przyjęli do UE, choć może po prostu właściwi ludzie byli skorumpowani. Skala sprzedaży sprzętu z pomocy serio jest tak duża? Sam przypuszczałem, że część nagonki jest przesadzona... Z tą nieograniczoną "darmową" pomocą mogliby trochę ogarnąć się, bo nie ma czegoś takiego w geopolityce. Raczej wyglądamy na frajera w ich oczach i będzie budowało to dalsze nastawienie antyukraińskie. Słyszałem od osób z mojego miasta, jak w zakładzie pracy zwolniono polskich pracowników, bo do ukraińskich były dopłaty... Nie mówiąc o służbie zdrowia itd. lub jak Niemcy robią swoją ekshumanizacja, a Polacy nie... Jak to ma nie budować nastrojów antyukraińskich? Meh, jestem zmęczony brakiem zarządzania państwem przez administrację i zawsze jest tak samo, nie ważne czy PIS, PO czy ich przystawki. Zmieniają się tylko odmiany partactwa i kolesiostwa.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi