Aplikacja oraz sterowniki Nvidia
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Te wymagania wyżej to i b650 spełni którą mimo wszystko można taniej dostać np solidna https://www.zadowolenie.pl/gigabyte-plyta-glowna-b650-eagle-am5-4ddr5-hdmi-dp-atx?utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=7ebf9014-c221-6842-aa93-c6a8f304703c -
Przez Zhao · Opublikowano
Ja go założyłem -> ponieważ zadałeś pytanie w wątku zakupowym - a tam wkleja się tylko linki Błąd w tytule poprawiłem -
Przez sideband · Opublikowano
Na IHS stosowanie PTM nie ma większego sensu tym bardziej w miejscu styku z PTM jest dość niska temperatura. Dobra pasta powinna zapewnić trochę lepsze temperatury i nadal dobrą żywotność. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Nawet FE nie jest takim paździeżem. Masz MSRP 10300 vs 5200, cena jest ok. Dodatkowo masz w FE ciekły metal na 5090 w 5080 jest pasta. W tej cenie (bo o to chodzi oczywiscie) nie jest tak zle. 5080 jezeli kosztuje 5000zl jest ok, tak samo 5090 jezeli kosztuje 10k zl to nie jest tragedia za tak mocna karte z 32GB vram -
Przez Send1N · Opublikowano
Jak nie będziesz ściągał chłodzenia 5 lat to tak inaczej bez sensu, zwykła pasta wystarczy, ten pad położony na ihs przy temperaturze pracy poniżej 80c niczego nie wniesie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi