Rozumiem, ze Ty mozesz klamac na moj temat to jest wporzadku ale jak ja prostuje twoje bzdurki, kotrych sam nie widzisz przez klapki na oczach to robisz z siebie ofiare, a ja jestem psychol ?? Lecisz dzbanku do ignorowanych w koncu bo szkoda klawiatury na ciebie
Dziękuję za komentarz. Włożyłem w ten materiał sporo czasu i wysiłku, żeby w przystępny sposób wyjaśnić kwestie, z którymi na tym forum regularnie pojawiają się problemy: PL1/PL2, przegrzewanie CPU, TAU czy EWMA. Wystarczy przejrzeć wiele wątków, by zobaczyć, że te zagadnienia wciąż są dla wielu użytkowników niejasne.
Ten post powstał właśnie po to, żeby tę lukę merytoryczną wypełnić. Materiał ma charakter techniczny i jest skierowany do osób faktycznie zainteresowanych tematem. Kto szuka skrótu — przewinie, kto szuka wiedzy — znajdzie tu konkretne informacje.
Człowieku, przestań mnie obrażać, bo zachowujesz się jak psychol.
Jakie fakty. Czy możesz wymienić te wady IPS-ÓW, które są większe od OLED-ów?
Czy możesz zaprzeczyć, że QLED glossy się rysuje, a OLEDy wypalają.
Czy możesz zacząć odzywać się w cywilizowany sposób, a nie jak człowieku chory psychicznie.
Nic nie musisz podawać? Przecież to ty pienisz się, bo powiedziałem coś złego o OLED-ach, ale odmawiasz podania przykładów. Coś jest nie tak pod kopułą.
14700 ma 65 Wat,14700k ma 125. Na pewno 14700k jakiś z domieszką kryptonitu nie jest. Arrow lake H Pl2 115 Wat ,panther lake 80 a Arrow lake H dzięki N3B lepiej mu się mieści zegar w 60ciu.Za dużo nie ma sobie tego co rozkminiac. Tak sobie to wymyślił producent i tyle .
Rekomendowane odpowiedzi