Kris194 4 725 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) Powtórzę mniej więcej to samo co w wątku o PS5, model jazdy to jakaś porażka. Myślałem, że samochody mają jakąś przyczepność itd. a tu mamy przesuwanie pudełek po lodzie... Animacje też wyglądają słabo, nawet bardzo. Gość przepracował w Rockstar Games/DMA Design z 15 lat, był odpowiedzialny za najbardziej zaawansowaną serię gier wszechczasów i mając takie doświadczenie wychodzi z tym? Bądźmy poważni... Edytowane 13 Lutego przez Kris194
Pavel87 703 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Temat wydaje się ciekawy, taki "na czasie", żeby chociaż fabularnie dowiozło. Ale fakt, model jazdy to jakiś żart, przecież tam się to wszystko przesuwa jak po lodzie, bez żadnej fizyki. Miejmy nadzieję, że ta jazda będzie tylko w ramach misji fabularnych i to niezbyt często, no chyba, że coś z tym jeszcze zrobią. To chyba nie będzie otwarty świat?
Jaycob 1 934 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego CGI bardzo ładne, ale te krótkie sekcje z gameplayi wymagają jeszcze dopracowania. Za miało konkretów - nawet nie wiadomo czy ma być to open-world, czy liniowa opowieść.
Zas 294 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Dokładnie, nic nie wiadomo i sprawia jakieś takie niejednoznaczne wrażenie. Ale tematyka, setting, gatunek - single player TPP... Trzeba obserwować, co dalej.
dawidoxx 977 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Co jak co ale tutaj wygląda gierka już zdecydowanie lepiej
j4z 948 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Kibicuję i mam zamiar sprawdzić, ale pachnie mi crapem.
KamcioGF 69 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Ja liczę na średniaka i będę zadowolony bo klimat mi bardzo pasuje. W końcu ktoś wychodzi z czymś co nie jest fantasy rpgiem itp. 1
KamcioGF 69 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Ciekawe co w tej grze takiego, że potrzebuje 7800x3d Już widzę jak będzie wyglądał tryb 60fps na ps5 1
j4z 948 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Auć https://www.ppe.pl/news/370447/mindseye-gra-od-tworcy-gta-z-pierwszymi-opiniami-i-gameplayem-premiera-powinna-zostac-opozniona.html
dawidoxx 977 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Nie sugerowal bym sie youtuberami i portalami typu ppe.. wziąłem i przetestuje jak mi nie podejdzie to poleci zwrot 2
ODIN85 3 513 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Tego samego dnia wychodzi Stellar więc wybór oczywisty
dawidoxx 977 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 28 minut temu, ODIN85 napisał(a): Tego samego dnia wychodzi Stellar więc wybór oczywisty Ograłem na ps5
kanon7 601 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja Mimo że to gra ludzi od RockstarGames, to od początku nie dawałem wiary i im szansy na sukces. Aby gra była hitem, trzeba 4 rzeczy: 1. Doświadczenie pracowników 2. Ich odpowiednią ilość (tych pracowników) 3. Środki finansowe 4. Czas realizacji MindsEye ma wg mnie tylko pozycję nr 1, a brak trzech pozostałych spisywał grę od początku na porażkę.
Keller 729 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Źle to nie wygląda, choć strzelam że max 7/10. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Gra jeszcze nie wyszła, a już pokazują roadmapę na kilka miesięcy do przodu. Dla mnie to czerwona flaga - wygląda, jakby planowali łatać grę i dodawać zawartość po premierze. 2
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja To wygląda gorzej niż Just Cause 1 No ale plany mają ambitne
ODIN85 3 513 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Pierwszy materiał który mnie zachęcił do tej gry. Może jednak coś z tego będzie.
Rekomendowane odpowiedzi