Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Dirian napisał(a):

Poszaleli %-) 

Mój zasilacz jest na atx 3.1, dobrze rozumiem, że nie będe musiał stosować tej przejściówki co dają do grafiki ?

29 minut temu, sirlukas napisał(a):

MSI pisało Ci kiedy kartę dostarczy?

Widzę, że całkiem całkiem te karty i na 2,5-slota, może i to będzie opcja dla mnie.

22-24luty dostawa - takie info było przy składaniu zamówienia i na ten moment tyle wiem, mam status - w realizacji, puszczają kurierem DPD, wątpie żeby to była sobota a już napewno nie niedziela ;)

Edytowane przez Elvis79
Opublikowano (edytowane)
W dniu 19.02.2025 o 10:07, sirlukas napisał(a):

MSI pisało Ci kiedy kartę dostarczy?

Widzę, że całkiem całkiem te karty i na 2,5-slota, może i to będzie opcja dla mnie.

Wysłali wczoraj, dostawa w poniedziałek, ale szczególnie w wątku o RTX 50x0 tyle się naczytałem o jej głośności, to już mam kupę w majtach, że to wyjec będzie :E

Edytowane przez Elvis79
Opublikowano

No bo na pewno w przypadku 5070ti to starszna suszarka, zawsze możesz zwrócić jak uznasz że to padaka, ja za tyle najgorszego szrota z 5080 bym nie brał, nawet w mrsp nie warte ceny

cooler-performance-comparison-gpu.pngcooler-performance-comparison-gpu.png

5080 to test jakiś na YT, widać że też głośna i gorąca:

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Grafika już sobie czeka, ale z resztą to mnie ch... trafi, miała być wysyłka w piątek i wtedy Xkom pisze czy akceptuje demontaż radiatora do ssd z płyty głównej, jaką grafikę tam wpakuje i czy chcę dodatkową pastę, po mojej odpowiedzi puścili info, że wysyłka będzie jednak wtorek no i dziś znowu piszą "podczas montażu dysków z fabrycznymi radiatora nie jesteśmy w stanie ich podpiąć ponieważ złącza PCie są bardzo blisko siebie a radiatory są za grube. Jesteśmy w stanie podłączyć je jedynie w slocie 1 oraz 3 natomiast złącze 3 jest PCie x2 oraz jest sterowne przez chipset. W celu zapewnienia optymalnych prędkości konieczny jest demontaż radiatorów dysków." ,niedługo po tym dali info, że dadzą znać jak wyślą.

Dziś dopytuję bo - wysyłka najwcześniej jutro tzn 27go :E Jak widzę jak się z tym babrzą to wątpię, że na weekend pobawię się nowym sprzętem ;)

Alleluja ! - Dzień dobry, Krzysztofie,

spakowaliśmy Twoje zamówienie i czekamy, aż odbierze je od nas kurier FedEx. Fakturę znajdziesz w podsumowaniu poniżej. :)

Edytowane przez Elvis79