RTX 5070 Ti – Premiera już dziś o 15:00!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PepePanDziobak · Opublikowano
ciekawe czy to fejk . Sam bym to na handel łyknął Dziś patrzyłem ceny 5060ti 16gb vram które kupowałem sąsiadowi zaraz po premierze za 2299 a dzisiaj 2499 ładnie te ceny latają. Cieszę się ze swojej 5070 jak dziecko kupiona za mega dobry kesz -
Przez skunRace · Opublikowano
Aż mi się przypomniał ten luzak od 4090, pamiętasz ? Kupił używaną 4090 za ponad 10k zł od jakiegoś Janusza na Allegro bez gwarancji, ale miała być sprawna. Nie miał czasu sprawdzić i przeleżała kilka miesięcy, jak już znalazł czas to karta w ogóle nie wstawała, nie dawała obrazu i przyszedł założyć temat na forum, żeby mu polecić jakiś dobry serwis Skończyło się chyba tak, że pojechała do Pawła Ostrówki. -
Przez Grolshek · Opublikowano
Czerwona strona kusić cię będzie... -
Przez skunRace · Opublikowano
@Above ale wiesz, że te 14GB to jest alokacja pamięci i to nie znaczy, że tyle potrzebuje. Akurat BF6 śmiga identycznie na 5060Ti 8GB vs 16GB w 1440p i to bez DLSS z takim samym minimalnym fps. https://www.techpowerup.com/review/battlefield-6-performance-benchmark/5.html VRAM usage looks very high at first, we saw 12 GB—at 1600x900, 13 GB at 1080p, 16 GB at 4K with frame generation. This is with the HD texture pack installed though, and it seems the engine really likes to fill up as much memory as possible, only trimming unused data rarely. Our benchmark data shows the 8 GB vs 16 GB VRAM doesn't make a significant performance difference at 4K, lower resolutions are fine. At lower settings, you will be able to run with a 6 GB card, even at 1440p. https://www.techpowerup.com/review/battlefield-6-performance-benchmark/8.html Później ludzie błędnie piszą, że 16GB dzisiaj to już do 1440p prawie na styk, bo nie rozróżniają alokacji od rzeczywistego zapotrzebowania -
Przez Grolshek · Opublikowano
Nie ma złych kart. Są jedynie źle wycenione. Ta twoja pierdziawka to świetna karta za 1500pln powiedzmy. Tyle jest warta. A że jest słabo wyceniona to już ja na to nic nie poradzę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi