Komputer z 6/8 portami sata
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
Tak, booster dobrze jest mieć, ale w trasę też pojedziesz, jak nie musisz cisnąć 140 km/h+ przez całą trasę, lub przyśpieszać z butem w podłodze. W sumie, to pewniej czułbym się w takiej hybrydzie (zwykłe HEV) na trasę (zasięg i brak pieprzenia z tym upierdliwym ładowaniem przy dłuższej trasie), niż w elektryku ... szczególnie tańszym elektryku, który ma zasięg w zimie 1xx kilometrów. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
To chyba tylko Toyota, nie? Aczkolwiek ja sobie jakiś booster muszę kupić Still bettter than sound of ECVT -
Przez galakty · Opublikowano
Jak tylko do miasta to tak, tylko trzeba dość często tym autem jeździć bo inaczej booster potrzebny I właśnie to jest problem, bo im gładsza praca DSG tym szybciej sprzęgła do wymiany. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie kojarzę szarpania DSG w korkach. Ale do samego miasta nie ma nic lepszego niż napęd elektryczny. Tylko poem ludzie z passata w dieslu tak smutno patrzą -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Sam myślałem o downgrade jesienią...ale mój wewnętrzny pcmasterrace nie pozwolił mi ogrywać ETS2 (mój zapychacz między grami którego męczę przez 90% grania) na na czymś słabszym niż 9070xt
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi