Wercyngoteryx 82 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Hej, potrzebuje jakiś tani laptop do nauki. Docelowo zamierzam na niego wrzucić Linuxa w distro Kali. Możecie coś polecić? Na prawdę chce polecieć mocno budżetowo, aczkolwiek nie chciałbym aby matryca jednak była zbyt mała.
Send1N 4 160 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca Podaj max budżet bo tak to można z fusów wróżyć
Wercyngoteryx 82 Opublikowano 1 Marca Autor Opublikowano 1 Marca (edytowane) Powiedzmy że 1000 zł może być jakaś poleasingowka Edytowane 1 Marca przez Wercyngoteryx
narmiak 123 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Szukasz pod kątem wbudowanej karty WiFi, czy tak ogólnie? Bo jak ogólnie, to ja wczoraj zainstalowałem na swoim HP 840 G5 bez większych problemów i z tego co kojarzę, to poleasingowy lapek powinien zmieścić się w budżecie. 1
Wercyngoteryx 82 Opublikowano 4 Marca Autor Opublikowano 4 Marca Raczej ogólnie. Ale czy właśnie zasugerowałem że jakiś łapek może nie mieć wbudowanej karty wifi? Nawet nie brałem tego pod uwagę.
narmiak 123 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Trudno będzie znaleźć lapka bez karty WiFi, ale nie każdą będzie się dało przestawić w tryby wymagane przez niektóre programy w Kali. 1
Send1N 4 160 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Godzinę temu, Wercyngoteryx napisał(a): Ale czy właśnie zasugerowałem że jakiś łapek może nie mieć wbudowanej karty wifi?
Wercyngoteryx 82 Opublikowano 5 Marca Autor Opublikowano 5 Marca 18 godzin temu, narmiak napisał(a): Trudno będzie znaleźć lapka bez karty WiFi, ale nie każdą będzie się dało przestawić w tryby wymagane przez niektóre programy w Kali. O widzisz to tego nie brałem pod uwagę. Dzięki za wypunktowanie muszę sprawdzić jeszcze co i jak.
Rekomendowane odpowiedzi