Nowy procesor, płyta główna, a może obudowa? (AMD Ryzen 7 7800X3D za 1 899 zł)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tgolik · Opublikowano
Historii Japonii i tak nie uczy się w szkole. Więc to, czego dowiemy się z AC: S to i tak lepszą wiedza niż jej brak. O Jasuke przesłuchałem sobie ciekawy podcast Filipa z bez schematu. Wg niego gra dobrze trzyma się realiów historycznych. Z własnego rizerczu dodatkowo wiem, że większość samurajów-rozpruwaczy była żółta. -
Przez harnas · Opublikowano
Witam Chciałbym zakupić mój pierwszy w życiu komputer a kompletnie na tym się nie znam.Bylbym wdzięczny jak mi ktoś pomoże Budżet mam 11000 zł przeznaczony ma być tylko do gier Będę grał na telewizorze lg55c12la W gry będę grał strzelanki wyscigi, przygodowe i sportowe typu fifa , call of duty, assetto corsa 2 , iracing, wiedźmin, alan wake, cyberpunk i przez internet często też grywam Chciałbym żeby te gry chodziły płynnie w 4k o ile się da za tą cene Jak sam szukałem to taki znalazłem https://www.x-kom.pl/p/1321795-desktop-g4m3r-hero-plus-r7-7800x3d-64gb-1tb-rtx5070.html -
Przez lokiju · Opublikowano
Mam wystawiony rower ale nie jako sprzedam tylko zamienię. W opisie jasno zaznaczone , że chodzi o wymianę. Mimo to już kilka osób pytało o cenę. Na początku kulturalnie wyjaśniałem, że nie ma ceny bo to ogłoszenie wymiany. Teraz podaje swoją cenę i oczywiście jest trochę zaporowa ale jak im tak zależy to niech biorą. Na ten moment żaden nawet nie odpisał 😂 -
Przez Radziuwilk · Opublikowano
Ten znowu odlecial...wroc... on nigdy nie wyladowal. @voltq masz w planach na przyszlosc napisac cos o konflikcie ukrainy i rosji czy wieczny OT? -
Przez Elvis79 · Opublikowano
https://www.telepolis.pl/tech/sprzet/msi-wyda-potwora-takiej-karty-rtx-jeszcze-nie-bylo wtf ?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi