Arctic Freezer 36 dostępna rewizja coolera rev.1...4
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Ajemkinga · Opublikowano
niestety nikogo takiego nie znam, mam w bloku serwis komputerowy więc ewentualnie jutro podejdę i się zapytam czy chłop by nie złożył komputera, a jak tak to za ile -
Przez Reddzik · Opublikowano
Akurat to nie jest to idealne miejsce, testowałem obok, gdzie miałem inny widok, więcej zieleni i zombiaków przed sobą, na tej drodze jak napisałem mam te 5fps więcej Jeśli mam być precyzyjny -
Przez miro · Opublikowano
to po co pytałeś ? skoro i tak kupiłeś tańszą chłopak ci doradził to co on uważa, choć ja również bym do twoich potrzeb takowej (X870e edge ) nie brał , ale nad ofertą którą wkleił, czyli x670E juz bym się pochylił, choć jakbym miał dać 900zł za x670e gaming to tylko 50zł więcej kosztuje x870E gaming... https://www.amazon.pl/MSI-X870E-Gaming-plyta-glówna/dp/B0F67B9XT7?__mk_pl_PL=ÅMÅŽÕÑ&crid=32DU5FADHXWHY&dib=eyJ2IjoiMSJ9.qGUUFsyr02z2OL-K7g_7i7u81XZulCm_V3lZ26BMRGmgaoAyzIAEiR0qjMerS2PLdZhwAq1VB_W8_LgZWORCD_BihSfdkl__Vtph6BsNWa943zdliKMuUCpPfqPnleHM1ef7nZ48spO1ue3UvVdeuzV7ccrSUUHzjEUYEFlkD976YKRl9GLM99bprkpfdtrSZKyDqyCicalXXQlEWldhaKO4XayWDf6iJdl-Jp68aUNdyAnj575V3CWVTSwDeV83kMjXp6iUTg6ZKJWvVAbe0WkCUnH7dvJaHqQQ9W8nMQY.Dfw4yxCgVKniOuxyyFRkYiMa_eJDzE-gIFzbBB5S-CM&dib_tag=se&keywords=x870e+gaming&qid=1764258832&sprefix=x870e+gaming%2Caps%2C89&sr=8-1 tańsze niż ta b850 edge.. -
Przez sideband · Opublikowano
Grasz w 1080p i się cieszysz z 70fps gdzie to miejsce jest mało wymagające
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi