Przejście z 5700X3D na 7500F. Czy to ma sens?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Grzebanie przy gammie by było ciemniej = black crush. Jedynie realnie możesz zredukować banding podnosząc jasność monitora -
Przez Zhao · Opublikowano
@Lameismyname Myślałem o tym i nawet zgrałem oryginalny bios....ale stwierdziłem - cena to nie wszystko i jeśli ja mam kilka dni po zakupie wgrywać inny i potem w razie draki odkręcać i flashować na oryginał to zgłosiłem zwrot Było mi smutno gdyż to pierwsza rzecz droga jaką zwróciłem od lat Pocieszające jest to,że sporo ludzi na zagranicznych forach zrobiło to samo I nie jest to problem wyłącznie Inno3d a takiego tańszego Zotaca też Myślałem też czy go na wodę nie dać,ale dałem spokój -
Przez Ghost589 · Opublikowano
Trochę się przyłącze do tematu. Widziałem , że masz w miniaturce GIGABYTE MO27Q28G. Powiedz jak możesz czy jesteś z niego zadowolony? Jak u Ciebie wyglądała sprawa z tym słynnymi pasami na szarym tle? Może jeszcze czy jakbyś miał kupić drugi raz to byś kupił go czy coś innego? -
Przez dan254 · Opublikowano
No oczywiście że nie.I jeszcze serwis twierdzi że tak na być 🙂.I fakt nie te same audi co kiedyś,rodzice mieli kiedyś audi 100,świetny samochód -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nie wiem z czego tu sie cieszyc, w codzie moze nie podobac sie dany klimat seri bo kazdy ma rozne preferenje, owszem moga nie podobac sie skiny ale caly rdzen gry jest taki jaki byl i byc powinien i gra jest codem, ktory nie udaje byc inna gra. Bf tez nie jest idealny i wiele grze mozna wybaczyc tylko tu cale core gry lezy, to jest dobra strzelanka, a nie dobry bf probujacy udawac inna gre Gdyby tak ropzisac powazne minusy obu gier to nie cod by mial ich najwiecej porownujac do starych seri coda/bfa jaka ludzie pamietaja.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi