Przejście z 5700X3D na 7500F. Czy to ma sens?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kalderon · Opublikowano
Nie powinna, wydajność ma być między 4060 ti a 7700XT. Rancik nieudany bo 9070 GRE ma być obciętym 9070, a nie wykręconym 9060. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Nie może topnieć coś czego nie było. PO i PIS mają ten sam poziom głosów od 2 lat, Trzask i Nawrocki wykręcą 25-30%, a w II turze będzie blisko, bardzo. 51-49, bądź podobne wyniki. -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Panowie, potrzebuję pomocy. Mam laptopa do diagnostyki aut z windowsem 11, kupiłem sobie program z instrukcjami serwisowymi i jest klops, ponieważ program się nie uruchamia... Problemem jest net frame 4.8. Program współpracuję z net frame 4.5.1. Jak wiadomo w win11 z automatu jest zaszyty net frame 4.8. Pytanie, czy można jakoś wymusić doinstalowanie net 4.5.1 ? Przy próbie instalacji wyskakuję komunikat że na pc jest nowsza wersja tego programu i tyłek blady. Nie chcę wrzucać specjalnie windows 10, bo laptop oryginalnie wyszedł z win 11 i druga sprawa mam sporo programów na nim... -
Przez Dimazz · Opublikowano
PiS ma swój TK. Obecna władza oddała Trybunał walkowerem, była wielka afera nie wypłacania przez miesiąc pensji i to by było na tyle Przyłębska na otarcie łez dostała prawie 30k zł emerytury Na razie jest 1-0 dla PiS i SN też zapewne przejmą. Największym przegranym całej tej zabawy są niestety Polacy. Koalicja miała posprzątać a jedynie rozsiadła się na stołkach. Poparcie Trzaskowskiego topnieje w oczach.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi