Grzejnik I5 14600k co dalej
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
To jest powalone, nie rozumiem takich ludzi. Lepiej sobie darować grę niż się wkurzać, bo im dalej tym jest gorzej. -
Przez Mazior · Opublikowano
mam nowego kompa jeśli o to chodzi wszystko poinstalowane na świeżo. Sterowniki aktualne choć nieważne czy były starsze czy obecnie najnowsze to i tak to nic nie zmieniało. Miałem wcześniej kompa z kartą NVIDIA ale to zupełnie oddzielny zestaw. A monitor ten sam i nie było na starym kompie takich mankamentów więc też od początku obstawiałem że pewnie coś z kartą graficzną tylko nie wiem co. -
Przez Send1N · Opublikowano
Chodziło o to aby wykluczyć problem z samym ekranem na 100% no i skoro bez akceleracji jest ok to znaczy że cos z kartą/sterami jest nie halo, miałeś poprzednio gpu nvdii na tym systemie i bez formata wsadziłeś rx 7700xt ? -
Przez MrPickles · Opublikowano
Cienki model, a do tego trzeba kombinować z wysyłka do PL. -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@raven555 Masz, Towarzysz Kaczkomandante gotowy na pulpit 😄 Dyktator‑kaczka w klimacie starego plakatu propagandowego: zadarty dziób, mundur, promienie chwały w tle – bez podobieństwa do kogokolwiek z reala. Jak będziesz chciał wersję np. ciemniejszą, bardziej komiksową albo pixel‑art pod retro, to dawaj znać, dorobimy „drugą kadencję”. gpt-5.1-2025-11-13
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi