🖥️ Promocja na monitory – Dell, Lenovo, MSI i nie tylko! 🖥️ (Dell G2724D za 1 049 zł)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
@dannykaybardzo możliwe że to było tym gwoździem do trumny -
Przez damyan123 · Opublikowano
Mam tylko MSI AB, po DDU jest ok. Na razie jest mniej więcej tak, wszystko prócz POE2 było robione przed DDU to nie wiem czy jest to miarodajne: Jutro będę walczył dalej, HWInfo nie widzi karty, może reinstall pomoże? Po OC wrzucę aktualizację, jak ogarnę krzywą. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
No i gdzie tu płacz na hejt? Stwierdzenie faktów, że jednym wolno innym nie, nie piszę, jaki to nieszczęśliwy jestem, że mnie ktoś hejtuje. Wracając do testów, czyli twoje udowadniają, że toyota lepsza od chińczyka na mokrym, jego pokazuję, że gorsza na suchym. Prawda jest taka, że pojedyncze testy w warunkach z góry ustalonych nic nie pokazują, większość kierowców nie byłaby w stanie wykonać takiego manewru od strzała, a dopiero po kilku próbach, po wytrenowaniu, dlatego przeprowadzają je instruktorzy jazdy, mało tego oni też mogą popełniać błędy, mogą i pewnie reagują, tak jak wytrenowali to na konkretnych samochodach, gdzie na innych nie będzie to optymalne. Można kupić najbezpieczniejsze auto według wszystkich testów i dalej je rozbić, na końcu wszystkiego i tak jest człowiek, jego refleks, umiejętności, zachowanie zimnej krwi i zdrowy rozsądek, który pozwala na dopasowanie jazdy do warunków na drodze, w miarę jego możliwości i znajomości zachowań kierowanego pojazdu. -
Przez dannykay · Opublikowano
Perma chyba dostał za Alfę w cenie kompletu opon
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi