Jak najlepsze słuchawki bezprzewodowe z długim czasem pracy? - wybrałem HyperX Cloud Alpha Wireless.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MaxaM · Opublikowano
Do tego trzeba dodać dokręcenie śruby poprzez wprowadzenie szeregu nowych podatków i obniżenie socjali w ciągu ostatnich 3 lat. -
Przez wallec · Opublikowano
Widzisz, to jest inna perspektywa. Nie odbieraj tego osobiście, ale Ty polecasz samochody, do których części są tanie tzn. że tych części jest dużo bo często trzeba je wymieniać i warto je produkować. To jest wiedza absolutnie zbędna dla osoby szukającej samochodu używanego. Dobry samochód używany to taki, do którego podchodzisz z myślą "podoba mi się, chce mieć, muszę znaleźć w stanie, który mi odpowiada" a nie przez pryzmat sprawdzania ile kosztują części, bo tych części nie chce nigdy widzieć na oczy. Polecam samochód, który mam, z silnikiem do którego części nie ma, bo nie trzeba ich produkować bo się nie psują czego Ty nie możesz zrozumieć i jak tylko poleciłem Hr-v, to od razu wyskoczyłes z farmazonami o silnikach :-) PS. Wrzuciłem też przykład odnośnie niezawodności Diesla :-) 1.4tdi 3 cylindry od vag nie polecam bo przy 160k na liczniku jak jeden mąż wszystkie wtryskiwacze kaput i teraz zastanawiam się czy całe auto pokolei zacznie się robić "kaput", czy też będzie dalej śmigać a dbam tak samo jak o Hondę :-) -
Przez caleb59 · Opublikowano
Ten port to tyle dziwnych i krzywych akcji, że mój rozum przestał to już ogarniać lata temu. -
Przez hajapackage · Opublikowano
Finalnie widzę, że i tak postawiłeś na Gaminga od Gigabyte. Po tej wpadce z trefnym egzemplarzem PNY po prostu zrezygnowałeś z dalszych prób? Swoją drogą jakoś mnie nie zdziwło, że PNY ma wpadki z kontrolą jakości. Choć myślałem, że się poprawili, ale widać nie. -
Przez DjXbeat · Opublikowano
To jest inwestycja a jej stopa zwrotu jest zależna od wielu czynników. Przy dobrze zaplanowanej zwrot może nastąpić poniżej 5lat. A co ma się zużywać ? Znajomy ma instalację z 2015r i jak produkowała ~8 MWh w 2015r tak teraz produkuje te ilości a nawet i więcej jeśli jest słonecznie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi