Intel core ultra 7 265k i chlodzenie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Powiem Ci więcej. X50 w Europie w każdym państwie miał inne MSRP W UK kosztował 649 funtów. O, znalazłem. https://www.scan.co.uk/products/265-msi-mpg-271qr-qd-oled-x50-wqhd-500hz-qd-oled-gaming-monitor-2560x1440-003ms-dp-hdmi-usb-c A to nie jest promocja czasowa. Po prostu są sklepy Janusze a są sklepy które sprzedają poniżej MSRP MSI Polityka cenowa MSI nie ma znaczenia. -
Przez Petru23 · Opublikowano
Ogólnie tak, bo to były jednostkowe przypadki, które po aktualizacji już się nie pojawiły. Wczoraj właśnie analizowałem kwestie bilansu baboli vs zajefajnsoci i jest kilka pkt wobec ogromu zalet. Suma summarum bez zastanowienia wziąłbym kolejna kuge (ale już phev bo szybsza ) -
Przez panicz patryk · Opublikowano
Same wiatraki pewnie da sie zatrzymac jezeli beda podlaczone 4 pinowa wtyczka. W tym chlodzeniu jednak kable smigiel ida do pompki, a z pompki wychodzi wtyczka z dwoma kabelkami. Jest to wtyczka, ktora podlacza sie do cpu fan header. Zasilanie idzie z fan header a sterowanie pewnie z ukladu na pompce. Na weekendzie sprobuje wiatraki z chlodzenia podlaczyc bezposrednio do cpu fan header i sprawdze 0rpm. Jestem przekonany ze to zadziala. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Ma ktos na forum samsung ark 55 g97nc? -
Przez MaxaM · Opublikowano
Trochę to nie ma sensu. Wszędzie podają cenę $1,099. Albo MSI zaktualizuje cenę jak będą dostępne albo obniżyli cenę już na starcie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi