ESET - NOD32 Antivirus czy INTERNET SECURITY
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez CozyHog · Opublikowano
Tak to rzeczywiście wygląda. Wcześniej grałem bez DLSS itp, ale wygląda na to, że teraz jestem zmuszony z tego korzystać. Ogólnie w CP2077 wygląda to całkiem ok w trybie zbalansowanym. Przy ustawieniu na jakości obrazu wydajność jest delikatnie poniżej akceptowalnej. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Marketing Nvidii jak zawsze w formie -
Przez VRman · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/nvidia-grants-rtx-5060-drivers-access-to-media-willing-to-publish-previews tl;dr Nvidia blokuje wypuszczenie driverów, chce ukryć premierę kart, żeby nie było gośno o tym jak chamsko scamują ludzi pchając w zakup kart z 8GB za cenę 1500+zł Teraz Nvidia łaskawie da dostęp, ale - tylko wybranym wdupowłazom - nie wolno im wybierać innych gier i ustawień niż te, które Nvidia zasugerowała, czyli wszystko co się mieści w 8GB - tym sposobem jest false advertising, bo ludzie się będą nabierać, że to normalne recenzje. Jakim cudem to jest legalne... (wiem, że cud jest koloru zielonego) -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Byc moze gamerock przy wyzszym rpm @35dB jest bardziej wydajny. Troche dziwne te wyniki. Gamerock ma komore parowa, Trio nie. Logika wskazuje, ze Gamerock to lepsze konstrukcja. Chociaz Gainward z tej samej stajni co Palit wypada fatalnie w testach.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi