PCI-E 5.0 x16 dla GPU na B650 - działa na ASRock B650M-HDV/M.2, Gigabyte B650 EAGLE (rev. 1.0) rev. 1.2 i pewnie innych płytach B650 nie posiadających oficjalego wsparcia
Przeanalizowałem i przetestowałem trzy warianty napędowe Passata i chciałem Was zapytać którą opcję byście wybrali chcąc kupić/jeździć tego typu autem? Mile widziane odpowiedzi "dlaczego"
Tyle że to samo a nawet znacznie lepiej robi mi Waze i fabryczna nawi, gmaps są obecnie trochę upośledzone, był czas że wszystko inne było daleko w tyle ale nie teraz
Co Ty wiesz o nagrzewaniu tel przez indukcję, używam Pixela 8 Pro
Wyłącznie na testy. Czy to ma czy nie ma zanczenia.
Moje odkrycie w sposób zasadniczy rózni płynnością DX11 vs DX12.
Karta za (wtedy) 10K i... to samo. Niestety musimy sobie wbić juz do głowy, że bez DLSS teraz nie podchodź, bo gry są bardzo nierówne i sobie pykasz 70% gry z dużym zapasem i nagle lokacja Y i... zong.
No i... nie stawiaj znaku równości między 2015 rokiem premiery a... dziś, bo po drodze, to było 45 zmian, dx11, dx12, dosięganie HW, mody, nextgen, RT itd. To jest BARDZO inna gra dziś vs premierowa z 2015.
W mojej ocenie, to obecny W3, to tak naprawdę "nieodnotowany" remaster wersji 2015.
Rekomendowane odpowiedzi