leven 548 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) Eksperymenty. Na razie karta 3060ti (Nasze) działa, ale to dopiero z dwie godziny Tylko, że ja mam już swoje wypracowane ustawienia sterownika + dodatkowe ustawienia w NPI dla DLSS4 z Transformersem. EDIT: apropo krzywej, możesz sobie ją nawet wpisać do AF i uruchomić. Masz o niebo lepszy model o d mojej karty, więc powinna śmigać jak ta lala. Aha, ja nie podkręcałem pamięci karty, bo mam Hynixy i tam nawet 500mhz w górę i kwiatki na ekranie Edytowane 30 Kwietnia przez leven
Send1N 4 190 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja Jak coś to po przeciągnięciu power limitu max w prawo karta będzie mogła wziąć 216w także można jeszcze kapkę poprawić zegary zwiększając limit jeżeli ci to potrzebne
leven 548 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja (edytowane) Send, 220Wat nic nie daje (dalej na zielono) gdy karta jest przyciśnięta. UV i w przyzwoitym zrozumieniu tej opcji, powinno być właściwie oferowane. Nasz przystojny kolega "bydlęca moc" wie co mówi No, ale tak szybko generując samego siebie - stadium nauki po natychmiastową wiedzę: Jak odmówić racji ? Gdzie są możliwości edycji biosów i i ch flaschów Ja się tylko pytam. Tomek ? Non essere arrabbiato con me Do filmów, jeżeli zostanie przyjęta: https://www.cda.pl/video/1268453410 Edytowane 1 Maja przez leven
Send1N 4 190 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja Jak nie daje jak daje, wyższe pole manewru przez większy kaganiec druga sprawa że nie wiem po co w ogóle mącić w głowie autorowi skoro wszystko ma z kartą ok i działa jak należy
Santino 14 Opublikowano 1 Maja Autor Opublikowano 1 Maja @leven Czyli odważnie bierzesz udział w eksperymencie Ja jednak po ostatnich cyrkach zostanę przy 566.36 i jak tam stabilność sterów? @Send1N Siema czyli jako osoba, która się na tym zna jeśli wszystko chodzi jak trzeba to radzisz nie kombinować?
Send1N 4 190 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja No a po co coś kombinować, jak nie jesteś niewolnikiem każdego megaherca i stopnia i nie masz na tym punkcie fioła to zostaw 1
Santino 14 Opublikowano 1 Maja Autor Opublikowano 1 Maja @Send1N Pewnie, że nie jestem bo jak powszechnie wiadomo nadgorliwość jest gorsza od ... wiadomo czego i zazwyczaj przynosi więcej złego niż dobrego. 1
leven 548 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja UV nie jest nadgorliwością, ale nie jest tez koniecznością. Skoro można zrzucić 1/4 poboru mocy za darmo w 5 minut, to nie widzę w tym nic złego. 1
Santino 14 Opublikowano 2 Maja Autor Opublikowano 2 Maja @leven Czyli rozumiem, że jest to w pełni bezpieczne i nie będzie się wiązać z jakimikolwiek problemami w stabilnej pracy karty?
wamak 332 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja @SantinoBezpieczne jest, nie uszkodzisz trwale tak karty. Jeśli natomiast zrobisz to nieumiejętnie, to będzie niestabilnie. 2
Rekomendowane odpowiedzi